Шацьк: лісникам нагадали правила безпечної праці

04 Травня 2017, 21:30
2063

З нагоди Всесвітнього Дня охорони праці в Шацьку говорили про запобігання нещасним випадкам на виробництві та створення безпечних умов праці.

Віталій Богдан, страховий експерт з охорони праці Любомльського ВВД ФСС від нещасних випадків та професійних захворювань, провів зустріч за «круглим столом» із колективом державного підприємства «Шацьке УДЛГ». 

Присутні обговорили ряд важливих питань, які сприяють запобіганню нещасних випадків на виробництві, усвідомивши важливість створення безпечних умов праці, адже безпека праці у лісовій галузі є одним із найважливіших питань у стратегії розвитку виробництва. 

У ДП «Шацьке УДЛГ» на підставі наказу створено організаційний комітет з підготовки та проведення відповідних заходів, приурочених до Дня охорони праці. Комітет очолив директор підприємства Андрій Самолюк. У цьому переліку, зокрема, є проведення тематичних нарад, семінарів, оновлення та створення куточків, стендів з питань охорони праці, наповнення їх тематичними матеріалами.

Більше того, підприємство оголосило конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей». Переможці та лауреати будуть відзначені цінними призами.

Після закінчення зустрічі страховий експерт Віталій Богдан вручив агітаційні матеріали на тему охорони праці Сергію Сендеру, інженеру електронного обліку деревини, фахівцю служби з охорони праці.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром