Шацьк: дзюдоїстам «Континіуму» вручили грамоти і зелені пояси

12 Вересня 2020, 15:35
Вихованцям секції дзюдо спортивного клубу «Континіум» вручили нагороди 4751
Вихованцям секції дзюдо спортивного клубу «Континіум» вручили нагороди

Цьогорічний Першовересень, через епідемію коронавірусу, промайнув тихо і непомітно: без звичних урочистостей, творчих виступів і таких бажаних для активних школярів нагород.

Втім, досягнення юних спортсменів, зокрема вихованців секції дзюдо спортивного клубу «Континіум» смт Шацьк, не лишилися поза увагою їхніх наставників, – пише газета «Новий погляд+».

3 вересня до Шацької дитячо-юнацької спортивної школи завітали високі гості: Віталій Терешкевич, директор федерації дзюдо Волині, та Олександр Сікорський, головний тренер спортивного клубу «Континіум». На початку заняття вони привітали вихованців секції і його директора Ігоря Самолюка, побажали успіхів, а найкращим спортсменам вручили грамоти, медалі і зелені пояси, які засвідчили про перехід дзюдоїстів на новий, вищий рівень майстерності.


 

Секція дзюдо в Шацьку – порівняно молода, діти в ній займаються другий рік. Проте, зі слів Віталія Терешкевича, вона показує гарні результати і є перспективною:

«Приємно, що в Шацьку на боротьбу ходять не лише діти, а й дорослі. Для прикладу, Владислав Ключук зараз готується до чемпіонату України. Відзначу, що це сильний спортсмен, гордість району. Обнадіюють молодші дзюдоїсти – Ілля Черв’як, Аня і Назар Самолюки та інші. Прикро, що через коронавірус вони не мають можливості брати участь у всіх можливих змаганнях. Хоча зараз готуються представляти наш клуб на турнірі в Ужгороді. Тому зичу їм перемоги!»

Олександр Сікорський зазначив, що деякі вихованці шацького клубу здобувають професію тренера у Волинському національному університеті ім. Лесі Українки і одночасно тренуються та відстоюють честь області на престижних змаганнях. Це Назар Зубчик і Катерина Кужель. Спортсмени ціле літо наполегливо працювали, а зараз перебувають на тренувальному зборі в Рівному, де також готуються до чемпіонату України з боротьби дзюдо.

2

 

«В Шацьку підростає  достойна молодша зміна – сильні, витривалі діти, які мають бажання розвиватися і вдосконалювати спортивну майстерність. Яким є на кого рівнятися і чого прагнути. Спільними зусиллями ми зможемо втілити в життя всі наші найсміливіші плани», – у свою чергу, додав керівник шацької секції Ігор Самолюк.

Юні дзюдоїсти з почуттям гордості прийняли заслужені нагороди, чудово розуміючи, що це не лише визнання їхніх досягнень, а й поштовх до завоювання нових вершин.

2

1

1

2

1

1

2

1

2

1

Мирослава ЦЮП’ЯХ

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром