Хто став кращим державним службовцем Шацького району

01 Травня 2017, 15:15
2031

В Шацькій райдержадміністрації визначили переможців конкурсу «Кращий державний службовець». 

Про це інформують у прес-службі Шацької райдержадміністрації.

26  квітня в райдержадміністрації відбувся I тур щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» в номінаціях «Кращий керівник» та «Кращий спеціаліст».

Учасники склали тестування на знання Конституції України та законодавства про державну службу, а також тестові і практичні завдання з володіння сучасними комп’ютерними технологіями, та виконали ситуаційне завдання щодо складання ділового документа.

Державні службовці продемонстрували належний рівень знань та вмінь під час виконання поставлених завдань.  

Переможці І туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець»:

- в номінації «Кращий керівник» - Назарук Ольга Миколаївна, завідувач юридичного сектору апарату райдержадміністрації;

- в номінації «Кращий спеціаліст» - Грицюк Ірина Степанівна, головний спеціаліст бюджетного відділу управління фінансів райдержадміністрації.

Переможці І туру конкурсу візьмуть участь у ІІ етапі конкурсу «Кращий державний  службовець» на обласному рівні.

Коментарі
01 Травня 2017, 19:25
це жах куди ми котимось.
02 Травня 2017, 20:23
Свідомо у прірву .
03 Травня 2017, 11:43
Совєти рулять.<br/>Дерслужбовці - це люди яких ми найняли на роботу за наші гроші. Тоді чому в конкурсній комісії немає представників громадськості, депутатів, активістів...<br/>А так, ми тільки і читаємо з преси, то кращого держслужбовця вибрали, то директора коледжу, то голову суду...
03 Травня 2017, 20:03
нерозумію до чого тут представники громадськості. депутати. активісти в конкурсній комісії хіба вони знають відповіді на питання. прочитайте лобре текст статті <br/> (Учасники склали тестування на знання Конституції України та законодавства про державну службу, а також тестові і практичні завдання з володіння сучасними комп’ютерними технологіями, та виконали ситуаційне завдання щодо складання ділового документа.)<br/><br/>і ще ВАСЯ . ВІРА чому жах. чому в прірву. адже це нормально коли людина компетентна в своїй роботі. інша справа як ви ніде не працюєте і не знаєте того як вимогливо ставляться до виконання обовязків. тоді у мене немає до вас питань. тоді я вас розумію написали аби написати щось.
07 Травня 2017, 02:29
це дійсно жах
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024