Одинадцятикласники двох шкіл побували на навчально-тренувальних зборах на заставі "Грабове"

30 Квітня 2017, 11:00
3576

26 та 27 ківтня учні 11 класу ЗОШ І-ІІІ ст с.Припять разом зі своїми ровесниками ЗОШ І-ІІІ ст. с. Ростань відвідали прикордонну заставу в селі Грабове.

Про це йдеться на сторінці Припятської школи у Facebook.

«Зранку виїхали шкільним автобусом до Шацька, там забрали учнів 11 класу з с. Ростань разом з вчителем Захисту Вітчизни Вікторем Вирвичем і через годину були в ЗОШ І-ІІст. с. Грабове.

Зустріли нас тепло, незважаючи на дощ , який так і хотів втрутись у наші плани. Почали втілювати задумане. За попередньою домовленістю о 12 годині ми були на заставі. Керівництво зустріло дітей привітно . Розповіли про будні прикордонників.

Діти побачили військову техніку, за допомогогю якої наші військові несуть службу, з цікавістю роздивились зброю, і все це супроводжувалась змістовною лекцію від військових. Також показали і сам кордон і дозволили сфотографуватись на березі річки Буг.

Після екскурсії розпалили багаття і приготували козацький куліш, який вдався на славу. Добре підкріпившись, організували змагання з волейболу спочатку між учнями, а потім ще й командою вчителів. Перемогла як кажуть дружба. Головне, ми отримали масу позитивних емоцій. Наступного дня всі задоволені хоч і втомлені повернулись додому,» - йдеться у дописі.


 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024