У Шацьке відділення поліції почастішали звернення про вчинення психологічного насильства в сім’ї

30 Квітня 2017, 09:40
2836

Тиждень з 18 по 24 квітня для поліції Шацька минув більш-менш спокійно. Проте не обходилось без звичних звернень про бійки, сімейні скандали та сварки.

На трьох жителів із сіл Залісся та Світязь працівниками поліції були складені адмінпротоколи про вчинення психологічного насильства в сім’ї. На чоловіків, які влаштовували сімейні сварки та дебоші (Пехи, Прип’ять,Затишшя), також. Двічі поліції довелось виїжджати на виклики в село Пехи, де один на одного в поліцію заявляли то чоловік (про те, що дружина постійно погрожує йому фізичною розправою), то дружина (про вчинення сімейної сварки чоловіком). Деякі конфлікти, про які повідомляли в поліцію, врегульовувалися до приїзду правоохоронців.

Трапилось 18 квітня одне ДТП поблизу села Вільшанка, де не розминулися два автомобілі, одним з яких керував шачанин, іншим - житель села Кошари С. Потерпілих немає. Ще одне повідомлення стосувалось автотранспорту: черговий інспектор із пункту пропуску «Пулемець» повідомив, що під час оформлення документів на виїзд за кордон спрацювала база Інтерпол по автомобілю «OPEL», який належить жителю Рівненської області. Автомобіль затримано, проводиться перевірка обставин її перебування в розшуку.

До відділення поліції також надійшли матеріали з Ковельської прокуратури про те, що до них звернувся житель с.Положево та поскаржився, що роботодавець ніби то не виплатив йому заробітної плати.

Двічі зверталися до відділення поліції та добровільно здали зброю: житель смт Шацьк здав мисливську гладко ствольну рушницю ІЖ-17  калібру 16 мм, яку він знайшов у себе на горищі, та жителька селища, яка також здала гладко ствольну рушницю марки «ТОЗ 63» 12 калібру, яка належала її покійному чоловікові.

Одна з мешканок районного центру жалілася на гучну музику з бару «Заїжджий двір», що заважало їй відпочивати. Повідомлення про це поліція отримала о 23:05. А з іншого закладу харчування бару «Легенда» повідомили, що клієнт не бажає розраховуватись. Правда, чи то приїзд поліції вплинув, але заклад таки отримав кошти від клієнта.

За тиждень було зафіксовано смерть трьох людей: жителів сіл Пулемець, Острів’я та Прип’ять.

Коментарі
30 Квітня 2017, 13:00
Музика бомба тільки мало. Саме люди в розгарі в23.00.хоч потанцювати десь можна. В нас же в шацьку нема живої музики так часто ніде як в Заїжому.
30 Квітня 2017, 22:19
А ще джокерфест скоро... Взагалі спати не реально буде.
01 Травня 2017, 00:57
Що за ДТП?Часом не біла Ауді яка заводить в жах місцевих після добре випитої склянки .
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024