Чим цікавий військторг для цивільних

04 Вересня 2020, 16:29
5908

Ще донедавна, магазині військового спорядження були суто армійським, де військовослужбовці могли придбати все необхідне, від шнурівки до новенького комплекту форми. Але сьогодні, все більше та більше цивільних громадян звертаються до таких торгових точок, купуючи речі для власного вжитку.

Чому, ми вирішили розібратися на прикладі асортименту товарів для служби та відпочинку в мережі https://militarka.com.ua/ ˗ компанії, що сьогодні пропонує величезний вибір: одягу, взуття, аксесуарів та багато чого іншого.

Військова якість в тренді!

Активний відпочинок в Україні набирає все більших та більших обертів. Хтось захоплюється туризмом, комусь до снаги риболовля чи полювання, а дехто фанат збирання грибів. В усіх цих випадках часто купують комплекти камуфляжу, відповідні черевики. Але військторг пропонує й багато іншого спорядження: рюкзаки, сумки, ножі та мультитули, пальники, посуд тощо. А головною рисою будь-яких речей армійського спрямування – якість.

  • По-перше, тканини та інші матеріали мають більшу міцність в порівнянні із цивільними аналогами.
  • По-друге, все, починаючи від шкарпеток, закінчуючи зимовою курткою тестується на відповідність для використання в екстремальних умовах.
  • По-третє, враховується досвід використання, й постійно вносяться покращення в будь-який виріб.

Саме тому, хто хоча б раз користувався сучасними армійськими речами, в подальшому поповнює свою екіпіровку в магазинах військового спорядження.


 

Не військовою тематикою єдиною

Якщо оглянути асортимент магазину військового спорядження militarka.com.ua, можна з подивом відмітити, що багато пропонованих товарів: взуття, одягу, наплічників тощо, мають цілком стильний дизайн й відмінно підійдуть для повсякденного вжитку. Тут можна придбати наприклад кросівки для міста, прогулянок чи спортивних тренувань, шорти, осінні або зимові куртки. А ще, поясні чи наплічні сумки, рюкзаки, бейсболки, футболки й багато чого іншого.

Причому ззовні, це непримітні речі, приналежність до військового спрямування яких неможливо ідентифікувати.


 

Ціни орієнтовані на можливості споживача

Цінова політика військторгу, мабуть одна з головних причин, із-за якої цивільні громадяни звертаються до таких торгових майданчиків. Прикладів багато:

  • Кросівки дешевше за брендові аналоги на 25-30%;
  • Осінні та зимові куртки будуть вартувати майже на 40% менше;
  • На черевиках можна зекономити до 50%.

Це лише кілька яскравих прикладів, а вивчивши асортимент, їх можна знайти десятки. І справа не в низькій якості, в більшості випадків це речі, що виготовляють по військовим технологіям, які давно випробувані й не потребують додаткових витрат на дослідження, патентні виплати, митні збори тощо.

А чим же особлива Мілітарка?

Компанія ТМ «Мілітарка» почала свою діяльність ще в 2005 році, й за цей час був напрацьований величезний досвід, в тому числі й в розрізненні підробок чи неякісних речей. Асортимент магазину може запропонувати цілий спектр якісної продукції. Адже головними рисами пропозицій компанії є кілька особливостей.

По-перше, дотримання співвідношення ціна-якість, навіть дешевша продукція має відповідний рівень виготовлення. Просто застосовуються аналоги дорогих матеріалів, або ж місцеве виробництво.

По-друге, дорогі натовські вироби представлені якісними репліками, що є теж закордонними. Ціна також знижується за рахунок заміни матеріалів, до того ж відсутня націнка на бренд.

А по-третє, в магазині «Мілітарка» завжди можна знайти відмінні речі від світових виробників, та навіть зекономити, акції й розпродажі – постійна політика компанії. Тому навіть для цивільних, черевики чи оригінальна парка будуть відмінним аналогом більш вартісних пропозицій від спортивних чи інших магазинів.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39