Що буде з незаконними будівлями на Світязькому пляжі

04 Вересня 2020, 16:30
7726

Торгові об’єкти на Світязькому пляжі хочуть легалізувати шляхом включення території до генерального плану села Світязь

У райдержадміністрації відбулась чергова нарада з питання легалізації об’єктів незаконно розміщених тимчасових споруд на прибережній смузі озера Світязь, - повідомляють в пресслужбі установи.

2 вересня 2020 року заступник голови райдержадміністрації Володимир Самусєв провів чергову нараду з питання легалізації об’єктів незаконно розміщених тимчасових споруд на прибережній смузі озера Світязь.
Участь у нараді взяли: Ольга Романська,начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та інфраструктури райдержадміністрації; Віталій Юрчук,начальник міжрайонного управління у Любомльському та Шацькому районах ГУ Держгеокадастру у Волинській області; Микола Цвид, Світязький сільський голова; Олексій Радчук, юрист Шацького національного природного парку.

Керівник райдержадміністрації Володимир Самусєв наголосив, що на даному етапі продовжується вирішення проблемного питання, яке можливе тільки шляхом включення  території до меж населеного пункту в ході розроблення генерального плану села Світязь.

Архітекторка району Ольга Романська повідомила, що тимчасові споруди для ведення підприємницької діяльності повинні розташовуватись у відповідності до паспортів прив’язки, які у свою чергу подаються згідно комплексної схеми району. Також вона зазначила, що основна технічна робота зроблена.
Заслухавши інформації та пропозиції Миколи Цвида, Віталія Юрчука учасники наради обговорили низку питань стосовно розробки генерального плану села Світязь.

За результатами наради вирішили зустрітися з представниками проєктної організації по розробці генерального плану населеного пункту Світязь з приводу дотримання договірних зобов’язань щодо термінів по виготовленню генерального плану села Світязь.


 

Коментарі
04 Вересня 2020, 20:26
А як же прибережна смуга тим більше територія парку?люди схаменіться .шо ви чудите?нащадки нам цього не пробачать
05 Вересня 2020, 01:22
А чому б іх просто не демонтувати???
07 Вересня 2020, 15:52
Поки не розженемо цю тупу шваль порядку в районі Не буде.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024