Хворому на рак 10-річному Арсену потрібна допомога

27 Серпня 2020, 20:00
Арсен Крайц 3116
Арсен Крайц

Мешканець села Соснина Іваничівського району 10-річний Арсен Крайц важко хворіє. У травні в хлопчика діагностували онкозахворювання – гострий лімфобластичний лейкоз. І відтоді він постійно перебуває на лікуванні в обласній дитячій лікарні в Луцьку. Батьки просять в усіх небайдужих про фінансову допомогу.

10-річний Арсен уже 2,5 місяці знаходиться на лікуванні й постійно перебуває під крапельницями. За його плечима вже кілька курсів хіміотерапії та ще чимало їх попереду. Обстеження, процедури, ліки – дороговартісні. І для родини хлопчика це непідйомні кошти. Заклик про допомогу у фейсбуці опублікувала хрещена Арсена Вероніка Пилипюк.

«Шановні мої друзі, родичі, колеги, знайомі й просто небайдужі люди!!!

Звертаюсь до Вас, з проханням про допомогу для дуже хороших людей – моїх кумів Лариси та Сергія Крайц.

В їхнього 10 річного сина Арсенчика виявлено тяжку хворобу онкозахворювання – гострий лімфобластичний лейкоз.

Всі Ви любі мої знаєте, що лікування є довгим, дороговартісним і потребує великих коштів. Батьки стараються, як можуть.

Тому звертаюся до Вас хто може – допоможіть матеріально і репостами!!!!Кожна ваша гривня – це порятунок для цього маленького сонечка!!!», – наголосила вона.

У коментарі журналістам БУГу мама Арсена Лариса Крайц підтвердила цю інформацію.

Вона зауважила, що на лікування сина вже витратили усі заощадження. Навіть продали будинок, у якому проживали. Але й ці кошти вже закінчились. Тому зараз уся надія – на небайдужих людей і на їх допомогу.

«Все почалося з ноги. Вона боліла і пухла. Тому ми звернулись до лікарів. Це було на початку квітня, а вже 19 травня нам поставили діагноз – рак крові. І з 19 червня проходимо курси хіміотерапії.

Вже 62 дні синочок постійно знаходиться під крапельницями. Щотижня по 4 дні підряд йому капають хімію. До того ж вона чергується з промивкою організму. Арсенчик не виключається з крапельниць, а весь час знаходиться під ними. Окрім цього, він п’є таблетки теж з хімією.

Лікування важке, болісне і дороге. За цей час вже пішло понад 100 тисяч гривень. Більше ми не маємо. А попереду ще більше року лікування, на яке потрібні колосальні кошти.

Тому звертаємось до всіх небайдужих і просимо допомогти зібрати кошти на подальше лікування нашого синочка», – зазначила Лариса Крайц.

Охочі допомогти 10-річному Арсену можуть переказати кошти на лікування на картку тата хлопчика:

5363 5423 1028 1796 ПриватБанк (Крайц Сергій Леонідович)

Читайте також: Одинокі пенсіонери отримають щомісячну соціальну допомогу




 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024