У Положеві з'явиться відпочинкова зона з дитячим майданчиком

10 Серпня 2020, 11:43
3866

У селі Положеве планують зробити відпочинкову зону, на якій також розташують дитячий ігровий майданчик.

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у Детальному плані території розташування відпочинкової зони з дитячим майданчиком по вул. Нова в с. Положеве Шацького району розмістили на сайті Шацької ОТГ.

Замовником детального плану є Шацька селищна рада. Розробити детальний план доручили ФОП Матвіїшин Т.Я.

Детальний план виконується на підставі рішення Шацької селищної ради №48/16.2 від 21.03.2019р.

Ознайомитися з Детальним планом території розташування відпочинкової зони з дитячим майданчиком по вул. Нова в с. Положеве Шацького району Волинської області можливо в Шацькій селищній раді за адресою: вул. Природна, 33, смт. Шацьк  до 4 вересня.

Відповідальні за організацію розгляду пропозицій: заступник селищного голови Віталій Яльницький, начальник відділу землевпорядкування охорони навколишнього середовища та архітектурно-будівельного контролю селищної ради Сергій Гірич.

Пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил. Пропозиції подаються до 4 вересня та розглядаються у місячний строк з дня подання.

Читайте також: Як на Світязі шукають загублене туристами золото.ВІДЕО

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром