Затвердити Регіональну схему формування екологічної мережі Волинської області

19 Квітня 2017, 15:25
6684

На черговій сесії Волинської обласної ради народні обранці затвердили Регіональну схему формування екологічної мережі Волинської області.

Про це йдеться на офіційному сайті Волинської обласної ради. 

«Відповідно до частини 2 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 11, 15 Закону України «Про екологічну мережу України», з метою збереження біологічного та ландшафтного різноманіття Волинської області, підвищення її природно-ресурсного потенціалу, а також практичної реалізації заходів Регіональної екологічної програми «Екологія 2016-2020», враховуючи рішення постійної комісії обласної ради з питань екології, раціонального використання природних ресурсів обласна рада вирішила:

1. Затвердити Регіональну схему формування екологічної мережі Волинської області (додається).

2. Рекомендувати районним і сільським радам, районним державним адміністраціям розробити та затвердити місцеві схеми та програми формування екологічної мережі відповідно до Регіональної схеми формування екологічної мережі Волинської області.» - йдеться у рішенні. 

Зокрема, на пропонованій Регіональній схемі межі Шацького району визначено як буферну зону з регіональними екоядрами та біоцентрами.

 


 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром