У "Лісовій пісні" писанки малювали і омлет з яєць смажили

15 Квітня 2017, 11:00
3078

В санаторії "Лісова пісня" для дітей працівників здравниці провели майстер-клас з виготовлення писанок.

Дітки, а це маленькі жителі сіл Гаївка і Мельники, учасники творчого колективу "Барвінок" (керівник Ольга Гайова), готувалися до цієї події заздалегідь. Повидували вдома курячі яйця, з допомогою керівника запросили до себе майстра з виготовлення писанок - Ларису Глушкову, завідуючу клубу села Ростань, разом з її маленькими помічниками.

Працювали довго - впродовж чотирьох годин, проте результат порадував усіх: і дорослих, і дітей, і відпочивальників здравниці, які також долучилися до майстер-класу. Символи Великодня швидко набирали святкового вигляду в умілих руках дітей, котрі виявилися гарними та уважними учнями. Підбирали візерунки, дізнавалися про значення їхніх символів, вчилися орудувати писачками, малювати воском, поєднувати кольори.

Кожна дитина понесла додому красивий, власноруч виготовлений великодній сувенір, а також отримала від Лариси Глушкової наклейки в подарунок.

Дітей, котрі зробили таку велику роботу і втомилися, пригостили омлетом, котрий посмажили з видутих яєць, та солодощами.

2

3

2

2

2

2

2

3

3

3

 

 

Коментарі
16 Квітня 2017, 16:37
Лариса МОЛОДЕЦЬ!!!??
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024