Ліс, пісок та підакцизні товари: над вирішенням яких проблемних питань працюватиме новий начальник Шацьких поліцейських

29 Липня 2020, 13:38
6120

28 липня колективу Шацького відділення поліції Любомльського відділу поліції офіційно представили нового керівника – Микитюка Павла Івановича.

Представляти нового начальника приїхав Михайло Сорока, заступник начальника – начальник кримінальної поліції ГУ НП у Волинській області. Участь у представленні взяли керівники району – голова Шацької районної ради Сергій Карпук та заступник голови Шацької РДА Володимир Самусєв.

Зачитавши наказ про призначення, Михайло Сорока озвучив основні завдання, які стоятимуть перед новим керівником шацьких поліцейських.

«На вас – великі сподівання з виконання тих обов’язків, які передбачені законом України «Про національну поліцію». В першу чергу, забезпечення правопорядку на території Шацького району, взаємодія з органами влади, органами місцевого самоврядування, консолідація особового складу, аби в комплексі працювати над основними завданнями із забезпечення правопорядку. Зважаючи на ситуацію з літнім сезоном відпочинку, коли кількість злочинів збільшується в рази, а завдання поліції – зробити перебування відпочивальників, в тому числі й іноземців, безпечним. Також серед пріоритетів – працювати над профілактикою злочинів», – зазначив Михайло Сорока.

Він також додав, що результатом роботи поліції має бути відсутність скарг від населення, розкриття та реагування на усі повідомлення, які надходитимуть до поліцейських, та співпраця з органами влади.

Володимир Самусєв, вітаючи нового керівника поліції, розповів, що є ряд проблемних питань в районі, над вирішенням яких керівники району сподіваються на взаємодію з поліцією: незаконні вирубки лісу, злочини, пов’язані із незаконним видобутком корисних копалин, зокрема, піску, законність роботи готельних комплексів без сплати податків.

Голова Шацької районної ради Сергій Карпук відзначив, що Павло Микитюк приступає до роботи у найбільш напружений час – в розпал літнього сезону відпочинку, коли населення району збільшується в рази, а відповідно – і кількість злочинів, тому працювати буде нелегко. Він також подякував за співпрацю та плідну роботу Василю Саковцю, який тривалий час виконував обов’язки керівника шацьких поліцейських.

Читайте також: Шацькі поліцейські затримали чоловіка, який побив та пограбував відпочивальника

В свою чергу, Павло Микитюк подякував за довіру обласному керівництву поліції, та зазначив, що працюватиме над забезпеченням безпеки людей, відпочивальників, запобіганням злочинів, зокрема, крадіжок. Серед пріоритетних напрямків роботи, окрім вище вказаних, виявлення незаконного обігу підакцизних товарів та їх перевезення.

Довідково:

Павло Микитюк працює в органах внутрішніх справ з 2005 року. Має три освіти: навчався у Шацькому лісовому технікумі ім. В.Сулька, Кам’янець-подільському педагогічному університеті  (спеціальність - психолог), Міжрегіональній академії управління персоналом (Ковельська філія).

В органах внутрішніх справ пройшов кар’єрний шлях від рядового до заступника начальника Любомльського відділу поліції.




1

Коментарі
29 Липня 2020, 18:06
забезпечення громадської безпеки та публічного порядку;<br/>охорони та захисту прав і свобод людини, а також інтересів суспільства і держави;<br/>протидії злочинності;<br/>надання в межах, визначених законом, послуг з допомоги особам, які з особистих, економічних, соціальних причин або внаслідок надзвичайних ситуацій потребують такої допомоги.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39