Шацьк: автомобіль медичної допомоги перевозить не хворих, а будівельні матеріали. ОНОВЛЕНО

13 Квітня 2017, 10:00
4396

У середу, 12 квітня, одна з читачок нашого видання стала свідком того, як автомобіль медичної допомоги перевозить не хворих, а ... будівельні матеріали.

Фотографія зроблена в Шацьку на вулиці Шковороди. Автор світлини обурена:«Теперішнього часу, коли майже неможливо викликати швидку додому до хворого, нею серед білого дня так от просто перевозять дошки».

Сьогодні з'ясувалося, що автомобіль медичної допомоги не перебуває на балансі жодної медичної установи, а використовується у господарських цілях, в тому числі і для перевезення будівельних матеріалів. Власник списаного автомобіля - дитячий оздоровчий табір "Чайка", що в Світязі.

Щоб не злити і не провокувати людей, які справедливо обурюються виглядом медичного автомобіля з дошками, а в майбутньому запобігти таким от неприємним інцидентам, радимо власникам зафарбувати напис «Медичний автомобіль».

Коментарі
13 Квітня 2017, 04:04
Цікаво , а навіщо номер затирати? Підіть і перевірте чи стоїть вона на балансі чи ні!!!
13 Квітня 2017, 04:08
коли неможливо викликати швидку додому до хворого)))) До автора- швидка не виїзжає лікувати з перепою
13 Квітня 2017, 11:37
Це не швидка,дивитись треба,перш ніж обливати грязю!!!("Медична допомога"_пише,а не "Швидка медична допомога")одного з санаторіїв Лісової чи Згоран!
13 Квітня 2017, 11:51
А як викликаєш їх то просять самім підїхати бо в них всі машини або зайняті,або,нема бензину,або поломані...ще один доказ що їм просто байдуже на все і на всіх!!!не подобається змініть роботу!!!
13 Квітня 2017, 12:30
Шановні Шачани,працівники екстренної медичної допомоги вдячні за вашу пильність та неуважність.В статті було заявлено,що автомобіль"швидкої"допомоги перевозить будівельні матеріали,хочем зазначити автомобіль з написом(медична допомога) в автопарку КЗ ВОЦ ЕМД МК не знаходится.Автомобілі швидкої обладнані проблисковими маячками,"gps",медапаратурою...
13 Квітня 2017, 12:52
Шановні шачани, автор данної статті, працівники ЕМД дякують за Вашу пильність та неуважність. В статті було зазначено, що автомобіль швидкої допомоги перевозить будматеріали. Хочем зазначити, що автомобіля з написом "медична допомога" в атопарку КЗ "ВОЦЕМДМК" не знаходиться . Автомобілі ЕМД обладнені проблисковими маячками, медапаратурою, GPS. Автомобілі ЕМД використовуються за призначенням.
13 Квітня 2017, 13:09
Люди,чи ж вам нема чим займатися,як страдати такою "фігньою" значить був дозвіл на перевезення
13 Квітня 2017, 13:12
номера машин швидкої АС 3941 ВК АС 7830 ВВ АС 2313 АІ. Якщо автор чи редакція не знайшла потрібний номер зі списку (хоча фото в них є) тоді цей викид неправдивої і неперевіреної інформації.
13 Квітня 2017, 13:21
Шановна Шачанка, такого як "зайняті,або,нема бензину,або поломані" бути не може. Чергує один екіпаж (у літній період два) і вони одночасно бути в двох місцях не можуть. А на рахунок фотографії питання до редакції. Перш ніж публікувати потрібно все перевірити і вияснити (як роблять справжні журналісти). Бо є стаття кримінально кодексу 125 за наклеп.
13 Квітня 2017, 13:40
Людина найперше побачила не маячки та апаратуру, а медичний автомобіль з дошками. І реакція в неї була правильна - обурення. Ви собі уявляєте поліцейську машину, яка перевозить гній, дрова чи солому? Звичайно, що не уявляєте. Бо це неправильно. І так не має бути. От і для простих людей ненормальним є бачити медичне авто з дошками.
13 Квітня 2017, 14:18
а мині здається хай возить
13 Квітня 2017, 16:33
Тож машина з пансіонат чайка. І вона немає призначення возити хворих чи виїхати на виклики. Вона возить продукти. І не тільки. Отож нічого страшного немає.
13 Квітня 2017, 18:14
Якщо ви почнете публікувати реакції людей які не підкріплені ніякими доказами, то з інформаційного видання Ви автоматично перетворитесь у сайт на зразок "жовтої преси". "Обурення" (в кавичках написано спеціально) буде завжди і від будь-якогї верстви населення. Але, повторюсь, викладати неправдиву, неперевірену, інформацію яка принижує, провокує і так далі у публічний доступ, є порушенням закону і може притягнути до відповідальності як автора так і видання.
13 Квітня 2017, 20:47
Ми працюємо для людей, тому кожна їхня реакція - позитивна чи негативна - для нас важлива. Ми оприлюднювали думку (реакцію) людей і будемо це робити. В нас навіть є рубрика "Народні новини" - створена для того, щоб тісніше співпрацювати з людьми і публікувати їхню"реакцію" (до речі, не кавички українською мовою, а лапки) на те, що їм подобається чи не подобається. В цьому ж випадку ми вислухали дві сторони, зясували правду і опублікували її - це нормальна практика будь-якого інтернет-видання. при цьому ми НІКОГО конкретно не звинуватили. Ми нікому не мусимо годити і ні під кого не будемо підлаштовуватися. Тому незадоволені, такі, як ви, завжди були і будуть.
13 Квітня 2017, 22:22
До речі, раз ми вже перейшли на граматику, слово "зясували" пишеться з апострофом. І я рахую, що вислуховувати дві сторони, з`ясовувати правду потрібно перед опублікуванням, і саме це нормальна практика будь-якого інтернет-видання.
14 Квітня 2017, 01:55
ніколи не оправдуйтесь(особливо в шацьку) - бо подумають,що ви справді винні!!!
14 Квітня 2017, 02:24
До речі, раз ми вже перейшли на граматику, слово "зясували" пишеться з апострофом. І я рахую, що вислуховувати дві сторони, з`ясовувати правду потрібно перед опублікуванням, і саме це нормальна практика будь-якого інтернет-видання.
14 Квітня 2017, 02:58
Вражає те, що в даному випадку, якщо атор фото такий чесний та принциповий, то чому ж відразу не подзвонив у поліцію та не повідомив про дану подію. На місці все вияснили б. <br/>А автор, фотоку, за тином зробив та тихенько бігом в кущі, всім писати та жалітись.<br/>А редакції, на майбутнє потрібно повідомляти хто виставляє такі фото.<br/>ХЄРОЇВ - ПОТРІБНО ЗНАТИ В ПИСОК......
14 Квітня 2017, 03:15
Коли публікують такі факти, то потрібно вказувати дані того, хто робить таку заяву.<br/>ХЄРОЇВ ПОТРІБНО ЗНАТИ В ПИСОК..... <br/>А то, будь хто, на днях сфотграфує, як хтось з редакції спіткнеться та впаде ,і будемо писати, що ви там обдовбані на роботу ходите, - як вам таке сподобається.<br/>В даному випадку , стаття не правдива та вбачаються ознаки наклепу, а одже публічне вибачення просто необхідне.
14 Квітня 2017, 11:01
Ну якщо вже пішло на принцип, то слово&quot;рахую&quot; вжите неправильно, українською буде - вважаю. А неправильно в даному випадку було б не вислухати другої сторони, а ми вислухали.
14 Квітня 2017, 11:06
&lt;p&gt;Вкажіть, будь-ласка, кого конкретно ми звинуватили в новині? І перед ким публічно маємо вибачатися? Щодо публікації чи непублікації фактів, то ми відштовхуємося від прописаної редакційної політики сайту, а не від побажань читачів. Возить медичний автомобіль дошки? Возить! Де тут наклеп?&lt;/p&gt; &lt;p&gt;А дописувачі мають повне право на конфіденційність, їхні імена-прізвища за їхнього ж бажання ми можемо не вказувати.&lt;/p&gt;
14 Квітня 2017, 22:33
На принцип, нагадую, першими пішли Ви. І Ви, на мою думку, конкретно образили всіх працівників швидкої медичної допомоги. Хіба не так? Думаю так! &quot;Возить медичний автомобіль дошки? Возить!&quot; З Вашої ж статті сказано що: &quot;автомобіль не перебуває на балансі жодної медичної установи, а використовується у господарських цілях, в тому числі і для перевезення будівельних матеріалів. Власник списаного автомобіля - дитячий оздоровчий табір &quot;Чайка&quot;, що в Світязі&quot;. Списаний (хоть він і був авто швидкої допомоги), не означає &quot;медичний&quot;. А наклеп тут у заголовку Вашої статті. Читайте уважно: &quot;Шацьк: автомобіль медичної допомоги перевозить не хворих, а будівельні матеріали. &quot; Списані автомобілі хворих не перевозять...
15 Квітня 2017, 00:26
в заголовку є повна ознака наклепу -ВАМ що &quot;зради&quot; мало?Ви ціленаправлено вказали читачам на кого треба обурюватись ,а дехто взагалі статтю може не дочитати.Сайт перестає бути цікавим
15 Квітня 2017, 01:14
Шукайте собі більш цікаві сайти. Вибір - необмежений
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром