Для шацького дитсадка депутат та селищна рада придбали постіль, подушки та ковдри

11 Квітня 2017, 21:55
2014

В останні місяці дитсадок №2 смт Шацьк значно оновився не лише завдяки проведеним ремонтам у коридорах, кухні, а й новими меблями: ліжечками, матрацами та шафами. Усе це було зроблено за кошти Шацької селищної ради у співфінансуванні зі спонсорами.

Не байдужою до проблем дошкільного закладу є депутат селищної ради Тетяна Сіжук (ВО «Батьківщина»). Жінка є постійним спонсором свят, які проводяться у дитсадку. А тепер депутат разом із селищним головою Сергієм Віннічуком також завітала до дітей не з порожніми руками: вони привезли діткам 45 комплектів постільної білизни (придбані Тетяною Сіжук) та 25 комплектів подушок та ковдр (за кошти Шацької селищної ради).

У дитсадку дуже радіють таким подарункам, бо кажуть, що постіль у дітей не оновлювалася ще з самого початку відкриття дошкільного закладу – 1995 року. Подушки та ковдри також потребують заміни, бо вони уже дуже зношені.

Тепер же маленьким вихованцям буде комфортно і затишно спати у нових ліжечках зі зручними матрацами, їм будуть снитися лише солодкі сни на нових подушечках під теплими ковдрами і в новій постелі.

1

Віта Шепеля

Коментарі
12 Квітня 2017, 09:16
Молодці!добре що не забувають содочок на селі!
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024