Як студенти, колишні випускники та викладачі Шацького лісового коледжу волейбол грали

11 Квітня 2017, 22:30
4224

Сьогодні, 11 квітня, у спортивному залі «НВК школи-гімназії» смт Шацьк відбулися змагання з волейболу, які організував Шацький лісовий коледж ім. В.Сулька. Ініціатором, ідейним натхненником та основним організатором цих волейбольних баталій став викладач фізичної культури коледжу Віктор Голубєв.

Привітав команди-учасниці та побажав перемоги найсильнішим ветеран спорту в районі, колишній вчитель фізкультури Шацької школи Василь Семенюк.

Усього у змаганнях взяли участь чотири команди: дві команди студентів, одна з яких складалася зі спудеїв молодших курсів, друга – старшокурсників, команда викладачів коледжу та четверта – команда випускників колишніх років.

Боротьба за суперкубок коледжу між чотирма командами була тривалою та напруженою: десь перемогу виборював досвід, а десь – і молодість.

Зрештою, після волейбольних баталій у фіналі зійшлися дві команди: старшокурсники та випускники минулих років. Саме між ними й розгорнулася боротьба не на життя, а на перемогу. До останнього м’яча тривала волейбольна дуель між цими командами, бо перемога у перших двох партіях діставалася то одним, то другим. Вирішальною була  третя, у якиій, зрештою, з мінімальним відривом очок 15:13 перемогла команда студентів-старшокурсників. Відповідно друге місце у турнірі дісталося випускникам минулих років.

Третє місце вибороли студенти молодших курсів, а четверте дісталося викладачам коледжу.

Але випускники минулих років не засмучуються, бо вірять, що у них ще буде нагода вирвати перемогу у своїх суперників. Адже такі волейбольні зманаггя в коледжі хочуть зробити традиційними та розширити географію команд, запросивши взяти участь й команди з сусідніх районів.

 


 

Віта Шепеля 

Коментарі
22 Квітня 2017, 08:02
Найда напевно фітнесом займаеться
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024