Вихованці музичної школи демонстрували свої вміння і таланти

09 Квітня 2017, 18:00
2546

Протягом декількох днів у стінах Шацької дитячої музичної школи лунали лунали звітні концерти викладачів і вихованців музичного закладу.

Юні музиканти демонстрували батькам, рідним та друзям, яких запросили на концерт, усі свої таланти та творчі вміння, показали, чого вони навчилися за період навчання  музичній школі.

Шостого квітня невеличкий звітний концерт провели викладач вокалу та гри на фортепіано Інна Шаповалова та викладач класу скрипки Олена Мосійчук.

Юні, але напрочуд талановиті скрипалі під керівництвом свого викладача та акомпанемент Олександра Матяшука на фортепіано виконали класичні твори українських та зарубіжних композиторів, так і українські народні мелодії.

Чи не найбільше заполонила душі глядачів українська мелодія на популярну пісню Володимира Івасюка «Черемшина» в обробці Олександра Матяшука у виконанні ансамблю скрипалів. Оплесками відзначили гру на скрипці та віртуозне володіння смичками тріо музичної школи, а також гру Ващук Дарини.

Французьку народну пісню та мелодію «Таємничий незнайомець» виконали на фортепіано Вікторія Семенюк та Ольга Лілякевич.

Вокальні уміння, зокрема, виконання класичних творів, які потребують особливих навиків та голосу, демонструвала Оксана Падалюк із с.Мельники, вихованка 4 класу музичної школи. Естрадні українські пісні звучали у виконанні талановитих та дзвінкоголосих Софії Фортуянової (1 клас) та Олени Скабук(4 клас).

Подякувала батькам за підтримку та викладачам - за старання директор Шацької дитячої музичної школи Ольга Цюпяшук. Вона наголосила, що заняття музикою не лише допомагають дітям розвиватися духовно, а й зміцнюють їхнє здоровя. Подібні звітні концерти провели напередодні вихованці викладача класу баяна Оксани Демедюк, а наступного дня звітували вихованці гри на народних інструментах та сопілкарі.

2

3

3

2

1

2

1

1

1

2


 

Віта Шепеля

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024