У Києві сказали, що звільняти Василя Василенка немає законних підстав

07 Квітня 2017, 15:05
1554

У відповідь на звернення волинських обранців у Держгеокадастрі відповіли: не бачать підстав звільняти Василя Василенка. 

Про це інформує Волинь24

Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру розглянула звернення депутатів Волинської облради щодо незадовільної роботи головного земельника області Василя Василенка

Про це повідомили в обласній раді. Нагадаємо, відповідне рішення було прийняте обранцями 2-го лютого. 

Більшість депутатів визнали роботу Василенка незадовільною та рекомендували міністру АПК Тарасу Кутовому та Держслужбі з питань геодезії, картографії та кадастру Розглянути питання про його невідповідність займаній посаді. 

У столиці наразі не бачать причин для звільнення чиновника. 

"Зазначене звернення не містить інформації та документального підтвердження порушень вимог чинного законодавства, на вашу думку, вчинених начальником Головного управління Держгеокадастру у Волинській області Василенком В.М., які б можливо було перевірити.

У разі отримання інформації щодо конкретних фактів порушень, вчинених начальником Головного управління Держгеокадастру у Волинській області Василенком В.М., Держгеокадастр повернеться до розгляду зазначеного питання", - повідомила перший заступник Голови служби Людмила Шемелинець.

Нагадаємо, у Шацькому районі люди також неодноразово висловлювали невдоволення діями Держгеокадастру у Волинській області.

Очільник Держгеокадастру Волині - про конфлікт довкола світязької землі

В області "зарубали" землі біля Світязя, якими цікавився інвестор

На прийомі у Василенка обурювалися діями Держгеокадастру

Коментарі
07 Квітня 2017, 19:32
а мині кажиться шо вже пора звільняти
07 Квітня 2017, 20:48
ВСЯ КИЇВСЬКА БЛАТОТА ОТРИМАЛА АБО ЗЕМЛЮ БІЛЯ СВІТЯЗЯ АБО КАСУ ТО ХТО ЙОГО ЗВІЛЬНИТЬ ТРЕБА ЗВІЛЬНИТИ ТИХ ХТО МАЄ ЗВІЛЬНЯТИ І БУДЕ ПОРЯДОК
07 Квітня 2017, 20:50
А ДЕ ЦВИДД МВ ЯКИЙ КАЗАВ ЩО ЗЕМЛЮ ВИЛУЧИЛИ БЕЗ ЗГОДИ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ І ВІННІЧУК АГА СКАЗАЛА БАБА ЯГА ?
07 Квітня 2017, 20:51
я мовчу все вже законно
07 Квітня 2017, 21:01
сергій вікторович і василь володимирович якщо при наданні земельних ділянок у шацькому районі не має порушення законодавства то що ви скажете жителям світязя острівя піщі мельників шацька?
07 Квітня 2017, 23:49
вони собі вже набрали
08 Квітня 2017, 16:24
СВОБОДА НЕ ПРОБАЧИТ БАБЛА БЛА ЧИНОВНИКАМ ЯКІ КАЗАЛИ ЩО ЗЕМЛЮ ЗАБРАЛИ БЕЗ ПОГОДЖЕННЯ А ТЕПЕР МОВЧАТЬ ЯК КАРПИ ЩО ОТРИМАЛИ СВОЄ?
10 Квітня 2017, 12:39
СЬОГОДНІ БУДЕ ПРОКУРОР ОБЛАСТІ І РАЙОНІ І ПОБАЧИМО ЧИ ВІННІЧУК ЦВИД ЗВЕРНУТЬСЯ ОФІЦІЙНО ПРО ПОРУШЕННЯ ПРАВ ГРОМАДЯН НА ОТРИМАННЯ ЗЕМЛІ БО ЧУЖАКИ ЗАБИРАЮТЬ СОТНЯМИ ГЕКТАРІВ І БУДЕ ВИДНО ХТО Є ХТО ТАМ ЖЕ І ПОЗИЦІЯ РАЙОННОЇ ВЛАДИ БУДЕ ЗРОЗУМІЛА ЧИ НЕ ТАК?
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром