Шацькі медики дякують небайдужим за допомогу у зборі коштів на апарат ШВЛ та кисневий концентратор

09 Липня 2020, 16:00
Шацькі медики дякують небайдужим за допомогу у зборі коштів на апарат ШВЛ 4309
Шацькі медики дякують небайдужим за допомогу у зборі коштів на апарат ШВЛ

У квітні після початку карантину у зв'язку з пандемією коронавірусної інфекції у Шацькій районній лікарні оголосили збір коштів на придбання сучасного апарату штучної вентиляції легень, який необхідний для порятунку життя людей у важкому стані, зокрема з підозрою на коронавірус.

Зрештою, збір коштів завершився, а лікарня змогла закупити таке необхідне медичне обладнання. Минулого тижня апарат ШВЛ уже привезли в лікарню.

Керівництво лікарні та медики щиро дякують усім небайдужим за те, що з перших хвилин, не вагаючись, відгукнулися на прохання медиків, та перекидали кошти на рахунок лікарні для придбання медичного обладнання. 

Також кошти на його придбання виділили: Шацька районна рада (280 тисяч гривень), Шацька ОТГ (200 тисяч гривень). 

Завдяки тому, що до збору коштів також долучилися не лише підприємці, а й звичайні жителі району, районній лікарні вдалося зібрати більшу, ніж очікувалося, суму. Це дало змогу закупити додатково кисневий концентратор (вартість 121 тисяча гривень) та два спеціальні дозатори (37,5 тисяч гривень).

Тож медики щиро дякують усім, хто долучився до цієї благородної справи. Так, кошти перераховували: Ольга Сахарук, Віктор Радчук, Мирослав Гошовський, приватне підприємство «Плесо»Свято-Михайлівська громада ПЦУ смт Шацьк, Юрій Капляр, Андрій Андросюк, Олена Федун, Олександр Козак, Галина Шило, О.В. Терета, Анатолій Ковальчук, Андрій Лівінський, Валентина Монич, ТОВ «Шацький молокозавод», ТОВ «Дана-Шацьк»,  Володимир Назарук, Володимир Шум, Василь Печук, Неля Сацюк, Олена Лікіних, Любов Сіжук, Тетяна Сіжук, товариства «Волинська ягідка», «Вельт-Капітал», відпочинковий комплекс «ЛеМарк», Петро Федонюк, Валентина Курагеу, Степан Натальчук, Світлана Стаднік, Світлана Шковорода, Оксана Гірич, Іванна Щелкунова, Сергій Сидорук, Олександр Наумич, Віталій Олексюк, Валентина Сергійчук, ТОВ «Ринок-Плюс», Аліна Мазурок, працівники Шацького лісового коледжу.

Нехай Господь оберігає від негараздів, дарує благополуччя та здоров'я для вас та ваших родин!

Читайте також: Таки запрацюють: в Шацькому районі дозволили відкритися базам відпочинку

В Шацькому районі коронавірус діагностували ще в однієї людини

Як медреформа змінила Шацьку районну лікарню. Репортаж

У Шацьку лікарню закупили медичного обладанння на мільйон гривень

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024