Художниця зі Львова проїхала 150 кілометрів велосипедом, щоб скуштувати світязького пончика

07 Липня 2020, 16:15
5105

Львівська художниця, реставраторка та фотографка Тетяна Блізняк вирішила з’їздити на Світязь велосипедом.

Сказано – зроблено. Емоціями від мандрівки та смачних волинських пончиків дівчина поділилася у своєму інстаграмі, пише Таблоїд Волині.

«Я генератор шалених ідей, і якщо в минулому пості я розказувала про автостоп в далекому 2013, то в 2020 я придумала їхати на велосипедах на Світязь. І ось, ми вже тут! 150 км – done. За два дні до подорожі, я вже мріяла і уявляла як їм славнозвісні пончики на Світязі, це мене надихало крутити вчора весь день педалі. Я не була тут десь 2 чи 3 роки, дуже переживала щоб не розчарували мене пончики - найсмачніший спогад дитинства.

Знаєте як то є, коли з часом менше начинки і смак вже не той, Але ні!!!! Пончики не підвели! Не зважаючи на похмуру погоду, це неймовірний ранок! На пірсі з кавою і найсмачнішими пончиками у світі! І начинки багато! У нас з вишнями. Це божественно смачно! Я поки їла перший, вже думала про те що хочу ще й другий. Кароче, падпіщікі, приїжджайте на Світязь їсти пончики. Хто готовий крутити педалі, пишіть в дірект, я з радістю повторю цю авантюру ще раз», – пише Тетяна.

Читайте також: Ікони зі слідами куль у Світязькій церкві від графа Браницького: історія, варта уваги

Відомий лучанин розповів, що робиться на Світязі

1

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Добрий ранок, падпіщікі☕️ Я генератор шалених ідей))) і якщо в минулому пості я розказувала про автостоп в далекому 2013, то в 2020 я придумала їхати на велосипедах на Світязь. І ось, ми вже тут!!!

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024