З початку року в Шацькій ОТГ народилося 25 хлопчиків та 27 дівчаток

06 Липня 2020, 09:34
2720

Для кожної сім’ї народження дитини – це величезне щастя. Адже це завжди незабутні, прекрасні емоції, пов’язані з першою усмішкою, першим словом, першим кроком.

Протягом першого місяця після народження дитини батькам необхідно звернутися до органу державної реєстрації актів цивільного стану для отримання першого документа нового громадянина. У Шацькій ОТГ державна реєстрація народження проводиться безпосередньо у приміщенні відділу ЦНАП виконавчого комітету, що по вул. 1 Травня, 2А у Шацьку, повідомляється на сторінці структури у фейсбуці.

Протягом першого півріччя 2020 року зареєстровано 52 народження, з них 25 хлопчиків та 27 дівчаток.

Читайте також: Якими іменами називали своїх малюків жителі Шацької ОТГ

Вітаємо усіх щасливих батьків! Нехай Ваші малюки тепер стануть головною радістю, об’єктом щастя і безлічі турбот у Ваших сім’ях.

Також у ЦНАПі нагадують, що у відділі створено можливість за одне відвідування комплексно подати документи за моделлю «Життєва ситуація» – державна реєстрація народження, реєстрація місця проживання, подача заяви на одноразову допомогу при народженні, отримання посвідчення дитини та батьків багатодітної сім’ї.

А оскільки державна реєстрація народження та місця проживання проводиться безпосередньо у відділі ЦНАП, то не лише подати заяву, а й у день звернення отримати результат надання послуги.

«Ми турбуємося про кожного відвідувача, постійно збільшуючи кількість послуг, які можна отримати у ЦНАП Шацької селищної ради за одне відвідування», – йдеться у дописі.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024