Вихованки літературної студії Шацького БДЮТ отримали нагороди всеукраїнського конкурсу

03 Липня 2020, 09:23
Вихованки літературної студії Шацького БДЮТ отримали нагороди всеукраїнського конкурсу 4210
Вихованки літературної студії Шацького БДЮТ отримали нагороди всеукраїнського конкурсу

Вихованки літературної студії «Серпанок» Шацького Будинку дитячої та юнацької творчості Іванка Кот, Наталія Цюпящук та Ангеліна Зубач здобули перемоги та відзнаки на всеукраїнському літературному Конкурсі «ПероДактиль».

Про це повідомляють у Шацькому БДЮТ.

До наших конкурсантів надійшли дипломи та призи, також відзнаку отримала і літературна студія (керівниця Ніна Корець).

Їх підготувала команда «ПероДактилю» – Лілія Прокопенко, Ольга Тенісон, Євген Іванов та Iрина Кузменко разом з партнерами конкурсу, видавництвом «Легенда» і «Фонтан казок», інтернет-магазином видавництва «Vivat», Lucky Academy Int., будинком іграшок «Лучшие настольные игры со всего мира», Журналом «Однокласник», які  підтримала юні таланти та забезпечили гідний призовий фонд.

А головне журі у складі Сашка Дерманського, Івана Андрусяка, Григория Фальковича, Олени Рибки, Лесі Мудрак, Олега Рибалки професійно оцінило кожен дитячий твір.

«Безмежно вдячні дітям і їх батькам та наставникам, які довірили нам читати ваші твори чи не першими. Дякуємо усім вчителям, керівникам літературних студій за вашу титанічну працю, за те, що плекаєте любов до української мови та літератури!» – в свою чергу теплі слова від організаторів.

Нетрадиційна світлина усіх учасників церемонії нагородження переможців дитячого літературного конкурсу ПероДактиль сезону 2019-2020 року нагадає  чарівну атмосферу церемонію нагородження, що панувала 30 травня.

А ще  Іван Андрусяк зробив відеоаналіз поезії переможців, які можна переглянути.

2

2

2

2

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024