Шацькі поліцейські завели кримінал через самовільну вирубку 268 дерев на території Піщанського та Шацького лісництв

25 Червня 2020, 11:19
4783

Кримінальна справа, яку розслідували в Шацькому відділенні поліції за фактом самовільної вирубки дерев, направлена для проведення досудового розслідування в Державне бюро розслідувань.

Про це стало відомо за результатами наради з питань легальності придбання лісоматеріалів та законності вирубки лісу на території Шацького району, яка відбулася під керівництвом заступника голови Шацької райдержадміністрації Володимира Самусєва та за участі директора ДП «Шацьке УДЛГ» Андрія Самолюка, в.о.начальника Шацького відділення поліції Любомльського відділу поліції ГУНП у Волинській області Василя Саковця, повідомляється на сайті Шацької РДА.

В цьому питанні є певні позитивні зрушення.

Працівники районного відділення поліції проводять досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.246 КК України. Під час проведення досудового розслідування поліцейські встановили, що на території Піщанського та Шацького лісництв ДП «Шацьке УДЛГ» були самовільно зрубані 268 дерев різних порід.

За результатами зібраних доказів в межах вказаного кримінального провадження вбачаються ознаки службової недбалості посадових осіб ДП «Шацьке УДЛГ», тобто ознаки складу кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.367 КК України.

На сьогодні справа направлена для проведення досудового розслідування в Державне бюро розслідувань.

 У разі доведення вини посадових осіб ДП «Шацьке УДЛГ» винні будуть притягнуті до кримінальної відповідальності згідно з чинним законодавством.

Читайте також: Хам-понятий і слідча без повноважень: нова атака на підприємство «Волинська ягідка». ВІДЕО

Світязька та Пульмівська сільради не дорахувалися грошей у своїх бюджетах

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024