У Шацьку держслужбовців привітали зі святом

23 Червня 2020, 16:45
3035

В Шацькій РДА з нагоди професійного свята - Дня державної служби зібралися працівники відділів, управлінь, структурних підрозділів райдержадміністрації.

У зв'язку із пандемією коронавірусу в заході участь взяла обмежена кількість працівників державної служби, йдеться на сайті Шацької РДА.

Заступник голови Шацької РДА Володимир Самусєв привітав усіх присутніх з професійним святом – Днем державної служби. Він наголосив на тому, що державна служба є ключовим фактором системи державного управління, від ефективності функціонування якого залежить ступінь задоволення законних інтересів громадян, успішність діяльності влади і, зрештою – стабільний розвиток району, області та країни в цілому.

Щирі слова вітань державним службовцям промовив голова Шацької районної ради Сергій Карпук, який зазначив що кожен з державних службовців, від керівників до рядових спеціалістів, робить і повинен робити все від нього залежне, адже на їхніх плечах лежить велика відповідальність за добробут, благополуччя та майбутнє наших людей.

Керівники району з нагоди Дня державної служби відзначили почесними грамотами Шацької райдержадміністрації та Шацької ради державних службовців:
Людмилу Гарбар – керівницю апарату Шацької райдержадміністрації;
Антоніну Крисюк – головну спеціалістку по нагляду за правильністю призначення та виплати пенсій відділу обробки інформації та контролю за призначенням соціальних виплат управління соціального захисту населення райдержадміністрації;
Світлану Шковороду – начальницю відділу фінансово-організаційного та правового забезпечення апарату райдержадміністрації;
Тетяну Гірич – головну спеціалістку управління соціального захисту населення райдержадміністрації.
Подяку від Національного агентства України з питань державної служби м.Київ за сумлінне виконання службових обов’язків оголосили Тетяні Бортнік-Губановій, головній спеціалістці з питань персоналу апарату райдержадміністрації.

«Ще раз вітаємо всіх із професійним святом – Днем державної служби України. Тож, нехай ваші дії будуть мудрими, щоденна робота викликає повагу та довіру односельчан, а родинне тепло і затишок допомагали у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку. Сподіваємось, що наші спільні зусилля й надалі будуть спрямовані на стабільний розвиток Шацького району» – додав Володимир Самусєв.




1

1

1

1

1

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024