Жителі села Затишшя хочуть цивілізованого вивозу сміття

30 Березня 2017, 14:00
2594

 У селі Затишшя, де провели спільний виїзний прийом громадян голова Шацької районної ради Сергій Карпук та голова Шацької райдержадміністрації Василь Голядинець, в місцевому сільському клубі зібралася чимала кількість людей.

Про це повідомляє сайт Шацької районної ради.

Найперше селяни підняли проблему, з якою вже неодноразово зверталися на виїзних прийомах - засмічення села.

Затишці говорять, що багато хто вивозить непотріб зі свого двору в ліс, тому потрібно організувати централізований вивіз сміття, такий, до прикладу, як у Шацькій ОТГ. Один з жителів села розповів, що працює в  закордонній фірмі, яка займається вантажними перевезеннями. Одні з клієнтів цієї компанії займаються переробкою побутових відходів, й часто цікавляться можливістю здійснювати господарську діяльність на волинському ринку.

Керівництво району висловили готовність до роботи в цьому напрямку. Дане питання вже неодноразово обговорювали з польськими та німецькими інвесторами. Однак, об’єми сировини для переробки лише в Шацькому районні є досить незначними для будівництва сміттєпереробного заводу, й потребує вирішення на обласному рівні.

Однак вирішення проблеми з вивозом сміття має на себе взяти сільський голова, в безпосередні обовязки якого і входить це питання.

Коментарі
30 Березня 2017, 17:50
у мене трошкі є сміття
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром