Перелік доріг Шацького району, які ремонтуватимуть у 2017 році

30 Березня 2017, 13:00
2592

Депутати Волинської обласної ради розглянули перелік доріг місцевого значення та комунальної власності, ремонт яких пропонують здійснити у 2017 році за кошти обласного та місцевих бюджетів.

Під час розгляду питання на комісії з питань промисловості, транспорту, зв'язку, ПЕК, архітектури, будівництва та ЖКГ розгорілася дискусія щодо підходів визначення доріг, які мають ремонтуватися за кошти обласного бюджету. Депутати вкотре дорікнули ОДА в тому, що там досі не розробили проекту відповідної програми, – повідомляє Конкурент з посиланням на прес-службу облради.

ОДА подала на розгляд комісії перелік доріг, на ремонт яких потрібно виділити понад 60 млн грн з обласного бюджету. Там запевняють, що попередньо працювали з РДА та районними радами, які формували пропозиції до загального переліку.

Зауважимо, що наразі в обласному бюджеті ресурс, який можна спрямувати на дороги, сягає 10 млн 700 тис. грн. Це кошти з нерозподілених вільних залишків. Сума перевиконання обласного бюджету в першому кварталі цього року поки невідома. Відповідно, не називається цифра, яку з цього ресурсу спрямують у так званий дорожний фонд.

Відбулася зустріч голови ОДА з керівниками політичних фракцій в облраді, на якій було досягнуто компромісу про те, що понад 10 млн грн з вільних залишків будуть виділені на найбільш проблемні дороги.

Зокрема, в Шацькому районі запланували капітальний ремонт ділянки дороги Шацьк-Вілиця-Прип'ять-Любохини, ділянки дороги Залісся-Пульмо-урочище Гряда (від села Пульмо до урочища Гряда), дороги Шацьк-Залісся-Грабове-Старовойтово (відрізок від села Залісся до села Адамчуки), дороги Острів'я-Пульмо, ремонт дороги Шацьк-Залісся-Грабове-Старовойтово (смт Шацьк-село Світязь).

Коментарі
30 Березня 2017, 21:58
В КІНЦІ РОКУ НАПИШУ ЩО НІЧОГО НЕ ПОРЕМОНТУВАЛИ БО ТАК І БУДЕ
31 Березня 2017, 02:00
хай місцева рада опублікує перелік вулиць, які буде ремонтувати!!!! щоб бачили їх план, контролювали.хай більше працюють для народу!<br/>як юи то до них донести?!
01 Квітня 2017, 15:34
Якщо так ремонтувати, як відремонтували дорогу з Шацька до Медика,то краще не починати.Вартість робіт 2.000.000. Разом з снігом зійшла і дорога а це наші гроші хто відповість,що їх так бездарно закопали ???Хто дивився якість виконаних робіт, хто приймав цю дорогу і хто відповість???
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром