Пехи: місцевий житель самовільно різав у лісі дерева

27 Березня 2017, 14:30
2519

Житель села Пехи самовільно зрізав у лісі чотири дерева, за що заплатить штраф і компенсує шкоду, заподіяну лісовому господарству.

В суботу, 25 березня, групою оперативного реагування ДП «Шацьке УДЛГ» спільно з майстром лісу Шацького лісництва Іваном Кущиком у лісовому масиві біля села Пехи було виявлено жителя цього села, який здійснював самовільну рубку дерев, - інформує прес-служба Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Працівники Державної лісової охорони на місці вчинення самовільної рубки побачили три свіжозрізаних дерева породи вільха та одне дерево берези. Неподалік стояла підвода, за допомогою якої лісопорушник планував вивезти добуту деревину. Незаконна рубка здійснювалася за допомогою бензопили «Штіль-180». Лісоохоронці її вилучили як знаряддя незаконного добування деревини.

За скоєне адміністративне правопорушення на лісопорушика було складено протокол. Лісопорушнику, окрім штрафу у розмірі 85 гривень, доведеться сплатити шкоду, заподіяну лісовому господарству – а це понад 5 тисяч гривень.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024