Жителям Пульмівської сільської ради нагадали про небезпеку спалювання сухої трави

23 Березня 2017, 15:30
1379

Щоб запобігти виникненню пожеж, які можуть трапитися у житловому секторі району, та з метою поінформувати краян про причини, що найчастіше призводять до виникнення загорання в побуті, 21 березня рятувальники Шацького РС Управління ДСНС України у Волинській області здійснили профілактичні рейди у селах Пульмо, Вільшанка, Кошари та Залісся Пульмівської сільської ради.

Про це інформує сайт Управління ДСНС України у Волинській області.

Спілкуючись з громадянами у багатодітних сім’ях, працівники ДСНС основну увагу приділили роз’ясненню правил безпеки в побуті. Батькам рятувальники наголосили не дозволяти малечі самостійно користуватися сірниками, розпалювати пічку та вмикати електричні пристрої в розетку, адже невинні дитячі пустощі з вогнем можуть призвести до виникнення пожежі.


 

Окрім цього, у ході рейдів місцевим жителям рятувальники нагадували про небезпеку спалювання сухої трави та сміття на подвір’ях. Пояснювали, що вогонь, розведений поблизу будівель, може перекинутися на житлові споруди й знищити їх, тому навесні під час господарських робіт людям слід бути дуже обережними, щоб прибирання присадибних ділянок не призвело до пожежі.

Аби громадяни дотримувалися основ безпеки і їх пригадали якомога більше осіб, працівники Служби порятунку розмістили тематичні плакати із правилами пожежної безпеки у місцях з масовим перебуванням людей. 


 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024