В Шацький дитсадок № 2 придбали нові меблі

23 Березня 2017, 11:30
2059

Дошкільний навчальний заклад № 2 смт Шацьк перебуває в пристосованому приміщенні з 1985 року. Тут зазвичай виховується 40-45 діток. Для того, щоб дітям у садочку було зручно, затишно і комфортно, щоб вони мали можливість гратися і займатися в гарних умовах, батьки та вихователі докладають для цього максимум зусиль. Постійно проводиться ремонт приміщення, купуються нові іграшки тощо.

Зараз постало питання заміни дитячих шафок для верхнього одягу, які були придбані понад 30 років тому і ремонту вже не підлягали.

На зборах батьки вихованців вирішили придбати нові шафки для одягу. Оскільки ціна нових меблів немала, батьки прийняли рішення взяти участь у конкурсі проектів Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Їхній проект «Виховання охайності та порядку у дошкільнят» був погоджений, і завдяки благодійному Фонду, ініціативним батькам і вихователям, на умовах спів фінансування були придбані нові дитячі шафки. До проекту долучилася також Шацька селищна рада.

Батьки вихованців дитсадка № 2 смт Шацьк висловлюють щиру вдячність Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» за допомогу у реалізації проекту.


 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024