На Волині триває конкурс найоригінальніших туристичних маршрутів

03 Червня 2020, 17:04
1535

На Волині триває конкурс найоригінальніших туристичних маршрутів природної спадщини від Волинського обласного фонду підтримки підприємництва.

Про це повідомляють організатори конкурсу.

Конкурс покликаний популяризувати туристичний потенціал та поширити інформацію про Волинську область через створення нових туристичних маршрутів. Він триватиме з 11 травня по 12 червні та сприятиме виявленню найбільш привабливих куточків та об'єктів природної спадщини, туристичної інфраструктури, пропагуватиме природні, історичні та культурні цінності, дозволить створити 4 туристичні маршрути природної спадщини (зима, весна, літо, осінь) у Волинській області.

У рамках Конкурсу буде відібрано 20 переможців, які спільно з учасниками з Республіки Польща, безкоштовно візьмуть участь у триденному «Туристичному міксері» на території озера Світязь Волинської області. Основна мета заходу – участь у тренінгах і туристичному нетворкінгу, міжкультурний обмін.

Також, на конкурсній основі, буде відібрано чотирьох призерів Конкурсу, які за підтримки експертів зможуть удосконалити свої туристичні маршрути (зима, весна, літо, осінь), розробити розмітку, QR-коди та здійснити промоцію своєї території. Призери Конкурсу також будуть запрошені на завершальну конференцію у місті Цешанів (Республіка Польща, Підкарпатське Воєводство) і нагородженні цінними та унікальними подарунками.

Інформація про проведення Конкурсу розміщена на фейсбук-сторінці Проєкту, сайті Волинського обласного фонду підтримки підприємництва.

Для участі в Конкурсі потрібно заповнити Анкету учасника Проєкту «4 Пори року – транскордонні туристичні маршрути».

З детальною інформацією можна ознайомитися у Положенні Конкурсу за посиланням.

Читайте також: На Рівненщині проводять конкурс проєктів малого та середнього бізнесу

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024