У Шацьку соцслужби організували онлайн-зустріч для дітей з багатодітних, опікунських сімей та дітей-сиріт

01 Червня 2020, 20:40
2210

З нагоди Дня захисту дітей у Шацьку представники різних служб організували онлайн-зустріч.

Щороку в перший день літа відзначається особливе свято – свято нашої надії на майбутнє, свято наших найулюбленіших і найкращих дітей. Міжнародний день захисту дітей цьогоріч в Україні відзначається в умовах обмежень, викликаних карантином, йдеться на сторінці Шацької районної філії Волинського ОЦЗ у фейсбуці.

Тому цілком закономірно, що на зміну святковим заходам прийшла можливість привернути увагу дорослих до потреб і проблем кожної дитини.

З цією метою у Шацькій районній філії Волинського обласного центру зайнятості спільно із працівниками відділу соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Територіального центру організували онлайн-зустріч для дітей з багатодітних та опікунських сімей, дітей-сиріт та інших дітей району.

В заході також взяли участь начальник Шацького районного сектору «Центр пробації» в Волинській області Олександр Азбутов та начальниця відділу Шацького бюро правової допомоги Роксолана Цвид.

Дітей у дискусійній формі ознайомили з їх правами та обов’язками, також презентували відеоролики за професіями автомеханік та швачка.

Найбільше дітям сподобався мультфільм про професійне самовизначення.

Серед дітей-учасників онлайн-зустрічі оголошено конкурс малюнка на тему «Куди я хочу поїхати після карантину». Переможця будуть обирати за кількістю уподобань на сторінці в мережі Фейсбук, де будуть опубліковані роботи.

Сподіваємось, така увага дітям прикрасить незвичне завершення навчального року без свята останнього дзвоника. Тому створюймо святковий настрій дітям, радуймо їх подарунками та сюрпризами, адже вони їх так люблять!

Робімо все, щоб діти стали гідними громадянами нашої держави, наполегливо здобували знання, творчо мислили, розвивали свої задатки та здібності. Бажаємо миру і злагоди кожній дитині, кожній родині, усій Україні! Наснаги і мудрості батькам, педагогам, дорослим, серця яких сповнені любові до дітей.

1

1

1

1

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром