Вальс чи перфоманс: шацька хореографка розповіла про тренди весільних танців

28 Травня 2020, 11:50
Вальс чи перфоманс: шацька хореографка розповіла про тренди весільних танців 3632
Вальс чи перфоманс: шацька хореографка розповіла про тренди весільних танців

Керівниця танцювальних колективів з Шацька Валентина Цвинкилевич розповіла про популярні перші танці молодят.

Тож обрати хореографічну композицію молодятам для свого першого весільного танцю допоможе хореограф, пише Вадентина Цвинкилевич у фейсбуці.

Зазвичай? перший танець романтичний, ніжний та плавний у своїх рухах. Але не всі люблять лірику, тому готують неочікувану веселу постановку. Якщо говорити про музичний матеріал весільного танцю, то все більше набувають популярності пісні українською мовою, ліричні та зрозумілі за змістом та історії пісні.

Та не поступаються їм і не віддають лідерство іноземні пісні, які так заполонили наші серця.

Кожна пара обирає собі, який стиль та музика підходить їй найбільше, щоб чітко передати історію свого кохання. Він може бути будь-яким, головне, щоб молодята виконували його із задоволенням та з легкістю, почували себе гармонійними у ньому.

Перейдемо до TOP-5 весільних танців, які підготувала для вас:

1. Король усіх танців і весільних також – ПОВІЛЬНИЙ ВАЛЬС та ФІГУРНИЙ ВАЛЬС. Вальс – дуже красивий і граціозний танець. Якщо ви його оберете, то не прогадаєте, він поза часом та модою. Це класика, як біле плаття і фата.

2. На піку популярності різноманітні весільні ПЕРФОРМАНСИ та ФЛЕШ МОБИ. Найпопулярніші з них: танець молодят з батьками (неймовірно зворушливий момент! Переважно, це вальс або повільний танець), танець дружок з молодою, дружб з молодим. Зазвичай, це нарізки різних пісень за стилем, відповідно, і танцювальних рухів в різних стилях. Це завжди весело, енергійно, незабутньо.

3. КОМБІНОВАНИЙ ТАНЕЦЬ (Miкс) починається романтично і ніжно, потім музика змінюється на більш веселу та швидку. І так по колу декілька разів. Головне – підібрати несподівані варіанти. В цьому танці ви максимально розкриєте всю історію ваших почуттів.

4. Кубинські танці – САЛЬСА, БАЧАТА, КІЗОМБА, стали популярними як перший весільний танець зовсім недавно, десь років 4-5 тому. Тут мінімум простору між партнерами, багато хвилеподібних рухів тіл, пристрасть у кожному русі.

5. ТАНГО – один з найпопулярніших весільних танців. Для традиційного весілля танець буде недоречним, та й не кожному під силу, адже тут дуже чіткі рухи та кроки, чітко визначені емоції. Готуватись потрібно не один місяць, але результат перевершить усі ваші сподівання.

Обирай, що тобі до вподоби!

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39