Оперативна інформація з поліції: бійки, набої на сміттєзвалищі та ДТП в центрі Шацька

18 Березня 2017, 11:40
2632

В період з 6 по 13 березня до Шацького відділення поліції надійшло 25 повідомлень від громадян про пригоди і правопорушення. За цей час у районі померло троє людей: в Світязі, Ростані та Острів’ї.

Протягом тижня шість разів з різних куточків району надходили повідомлення про бійки і нанесення тяжких тілесних ушкоджень. В Шацьку один чоловік вдарив іншого пляшкою по голові. В Ростані в центрі села побилися односельці, в Пульмі, на дачному масиві, бійку влаштували приїжджі: ковельчанин і житель Рівненщини. З допомогою кулаків з’ясовували стосунки у Світязі і Голядині.

Надійшло повідомлення і від 12-річного жителя Шацька, який поскаржився на свого батька – начебто той наніс йому тілесні ушкодження. В результаті виїзду на місце події група реагування патрульної поліції факту побиття не підтвердила. Натомість склала адміністративний протокол на батька, який перебував у нетверезому стані, за неналежне виконання батьківських обов’язків.

Житель Шацька М., 1980 року народження, на Шацькому полігоні твердих побутових відходів знайшов коробку з набоями калібру 5,6 мм в кількості 48 штук. Шачанин хотів продати набої знайомим мисливцям, проте сторонні особи повідомили про знахідку в поліцію. Набої були вилучені.

В районному центрі по вулиці 50 років Перемоги трапилася ДТП. Наїзд на автомобіль здійснив, здаючи на машині назад, житель села Кошари   Ц., 1975 року народження. Потерпілих немає. На порушника складено адмінпротокол.

Житель селища Шацьк Ц., 1947 року народження, повідомив у поліцію, що власниця фабрики «Шачанка» продає майно, яке перебуває під слідством.

В приміщенні Шацької районної держадміністрації виявили підозрілий пакет, про що один з працівників повідомив у поліцію. Насправді представники служби безпеки України проводили на території району антитерористичні навчання, в рамках яких вивчалася реакція людей на підозрілі предмети, виявлені в громадських місцях. 

На жительку села Кам’янка  К., 1974 року народження, працівники поліції склали адмінпротокол за неправдивий виклик. Факт про те, що в будинок заявниці проник її знайомий, не підтвердився.

Військовослужбовець прикордонної служби повідомив у поліцію, що в прикордонній зоні було затримано два транспортних засоби. У водіїв не було документів на автомобілі, а номерні знаки не відповідали дійсності.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром