Без порушень: суд зняв арешт з автомобіля і деревини, заготовленої шацьким підприємством

15 Травня 2020, 14:24
Любомльський районний суд зняв арешт з автомобіля і деревини, заготовленої ДП «Шацьке УДЛГ». 4254
Любомльський районний суд зняв арешт з автомобіля і деревини, заготовленої ДП «Шацьке УДЛГ».

Любомльський районний суд зняв арешт з автомобіля і деревини, заготовленої ДП «Шацьке УДЛГ».

13 травня на сайті ГУ НП у Волинській області з'явилася публікація про затримання вантажівок  із деревиною нібито сумнівного походження.

На сайті Волинського ОУЛМГ інформують: в результаті перевірок жодних порушень не виявлено.  У деяких випадках судом було винесено відмову про арешт, в інших – знято арешт на лісопродукцію та автомобілі. Нам не відомо, з якою метою проводилися безпідставні арешти, блокувалася робота лісогосподарських підприємств, на штрафмайданчиках затримувалися автомобілі з лісопродукцією, в результаті чого лісогосподарськими підприємствами було понесено збитки.

17 березня в місті Любомль працівники поліції Любомльського ВП ГУ НП у Волинській області затримали автомобіль, навантажений деревиною. Перевозилися лісоматеріали круглі породи сосна, заготовлені в результаті рубки ДП «Шацьке УДЛГ». Причина зупинки та арешту – підозра на сумнівне походження деревини.

14 квітня Любомльським районним судом з-під арешту було звільнено автомобіль. А 28 квітня суд зняв арешт із лісопродукції (судова справа №163/822/20).

У Волинському ОУЛМГ та державних лісогосподарських підприємствах особливо зацікавлені у виявлення будь-яких порушень та злочинів, пов’язаних із заготівлею та перевезенням деревини. Крім того, відкриті до співпраці з правоохоронним органами та громадськістю. Готові надати запитувану інформацію оперативно та у відповідні терміни.

Із відповідними судовими ухвалами можна ознайомитися у Єдиному державному реєстрі судових рішень

Коментарі
15 Травня 2020, 22:39
порішали вопрос все норм ...
15 Травня 2020, 23:35
Поки не почнуть горіти красти не перестануть?
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024