Ветерани АТО Шацького району привітали з Днем добровольця побратимів та згадали загиблого Сергія Мокренка

14 Березня 2017, 21:00
1622

Громадська організація ветеранів АТО Шацького району привітала з Днем українського добровольця своїх побратимів, волонтерів, які захищають рідну землю від російський окупантів.

Вітання спілки розміщене на сторінці у мережі Facebook.

"З ДНЕМ УКРАЇНСЬКОГО ДОБРОВОЛЬЦЯ!
Сьогодні, 14 березня, в Україні вперше відзначають День українського добровольця.
Це свято людей, які свідомо, за покликом власного серця стали на захист своєї Батьківщини і захищають рідну землю від загарбників.
Нагадаємо, раніше Верховна Рада запровадила нове свято – День українського добровольця, яке відзначатимуть щороку 14 березня.

Ви, герої, загартовані війною, перші добровольці, у новітній українській історії отримали виклик і прийняли бій, а ми завжди були, є і будемо поруч з вами. Впевнені, що спільними зусиллями ми зможемо очистити святу українську землю і об’єднати весь український народ. Прийміть щирі вітання та побажання бути завжди принциповими у своїх переконаннях та пліч-о -пліч боротися за територіальну цілісність і незалежність України.
У людини одне життя. Один живе для себе. Інший і про родину дбає. А третій - і неньці Україні свої сили і вміння, час дарує, за український народ шлях торує.

Наш побратим Сергій Мокренко пішов захищати Україну як доброволець, він все це мав як нероздільну триєдину сутність: Україна, родина, сім'я - в одному чині. Скажемо за це йому велике дякую і низько вклонимося. Сумно, шкода від втрати побратима, Українця. Світла пам'ять йому!" - йдеться у вітанні.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром