У Шацькому ЦНАПі в період канантину зареєстрували шлюб чотири пари

12 Травня 2020, 13:30
3313

У Шацькому ЦНАПі відзвітували про свою роботу у період карантину.

Про це йдеться на сторінці установи у фейсбуці.

Карантин, що триває майже два місяці, змінив стиль життя людей, звички та потреби. Багато підприємств, установ та організацій почали працювати дистанційно, перейшли в онлайн, або ж і зовсім припинили свою роботу. Проте, іноді неможливість отримати певні послуги позбавляє громадян здатності реалізовувати свої права та підтримувати належний рівень життя.

А тому навіть в умовах карантину у Шацькому ЦНАПі продовжували щодня здійснювати прийом громадян та надавати адміністративні послуги.

Читайте також: Як працюватимуть кафе, перукарні та стоматологи з 11 травня

Так, за період карантину (з 12 березня 2020 року) працівники відділу:

- зареєстрували 50 актових записів цивільного стану (з них 23 народження, 23 смерті, 4 шлюби);

- провели 44 реєстрації/зняття з місця проживання, 3 - уточнення адреси проживання, видали 59 довідок, що підтверджують місце реєстрації, 11 довідок про реєстрацію місця проживання на період смерті спадкодавця;

- видали 137 довідок про склад сім’ї , сформували 50 справ на отримання субсидій і різних видів допомог соціального характеру;

- здійснили 17 реєстраційних дій у Державному реєстрі юридичних та фізичних осіб-підприємців;

- провели 272 реєстраційних дії у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно та видано відповідні документи;

- надали 88 послуг з земельних питань, з яких 37 витягів з Державного земельного кадастру сформовано безпосередньо у відділі та 51 заяву передано на виконання у відділи Держгеокадастру Волинської області;

- прийняли 20 заяв з питань містобудування та архітектури;

- сформували 12 заяв з питань оформлення та продовження різних посвідчень соціального характеру;

- прийняли 17 заяв з питань вклеювання фото до паспорта громадянина України;

- прийняли 86 заяв на розгляд сесії Шацької селищної ради.

Окрім всього, в установі надали безліч консультацій з різних питань. А нещодавно у зв’язку з тим, що Шацьке бюро правової допомоги працює лише дистанційно, ще й розпочали надавати юридичну допомогу у формуванні справи щодо стягнення надбавки згідно рішень судів попередніх років, передбаченої ст. 6 Закону України «Про соціальний захист дітей війни».

«Звісно, у період карантину Шацький ЦНАП працював з певними обмеженнями, з дотриманням відповідних вимог. Але намагалися не оминути своєю увагою жодного, хто звертався до нас за послугою. Адже, без перебільшення, сфера нашої діяльності охоплює повсякденне життя майже кожного громадянина.
Сьогодні ми вдячні усім, хто з розумінням ставився до карантинних заходів та зміни графіка роботи нашого відділу на цей період. Нагадуємо, що хоча і з деякими послабленнями, але карантин продовжено до 22 травня 2020 року. Тому бережіть себе та своїх рідних. Читайте нас у Фейсбук, довідуйтеся про новини першими», – повідомляють в установі.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром