З яких питань жителі району телефонують на "гарячу" урядову лінію

11 Березня 2017, 13:00
1504

На оперативній нараді, яка відбулася 6 березня під головуванням Василя Голядинця, голови Шацької РДА, говорили про звернення громадян, які надійшли до райдержадміністрації протягом 2016 року через органи влади вищого рівня (на телефон урядової «гарячої» лінії).

З цього питання інформувала присутніх Лариса Демакова,  керівник апарату Шацької РДА.

Зі слів Лариси Петрівни,  у розрізі рад району ситуація така: Шацька селищна – 27 звернень (4 повторно), з них 23 з питань соціального захисту; Світязька - 22 (8 повторно), 16 питань - соцзахист; Грабівська - 8 (1 повторно), всі стосувалися соцзахисту; Піщанська - 1 (соцзахист); Пульмівська -18 (8 повторно), 15 - соцзахист; Пулемецька – 3 звернення; Ростанська – 2 (соцзахист).

Було 4 звернення осіб з інших районів, що також стосувалися питань соціального захисту їхніх батьків з Шацького району. Крім того, 13 звернень було адресовано на адресу голови Волинської облдержадміністрації Володимира Гунчика та його заступника Олександра Степанцова, котрі здійснювали прийоми громадян у Шацькому районі.

Звернень громадян на урядову «гарячу» лінію було 9, одне з них повторно, 5 стосувалося соціального захисту населення. 

Нагадаємо, голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик попередив голів районних державних адміністрацій про персональну відповідальність за погану роботу зі зверненнями від громадян. Серед попереджених - голова Шацької районної держадміністрації.

Коментарі
11 Березня 2017, 16:23
це ще нормально але якби вчителі з припяті пожалались в кабмін за холод в школі і якби всі в кого забирають землю не м овчали то показник був би інший
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром