У Центрі зайнятості відбувся семінар для людей з обмеженими можливостями

09 Березня 2017, 18:55
1435

На початку березня в Шацькому районному центрі зайнятості відбувся семінар для людей з обмеженими можливостями.

Про це повідомляється на сторінці Шацького центру зайнятості у мережі Facebook.

Фахівець відділу надання соціальних послуг Наталія Литвинюк ознайомила учасників із послугами та можливостями пошуку роботи в центрі зайнятості, надала інформацію щодо професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації даної категорії осіб, яка може стати корисною в пошуку роботи. Вона також розповіла про стан ринку праці району, проблеми працевлаштування осіб з обмеженими фізичними можливостями. 

Юрисконсульт центру зайнятості Наталія Чуб ознайомила запрошених із основними нормативними актами, що регулюють соціальний захист осіб з особливими потребами.
Присутнім було наголошено, що в центрі зайнятості створені всі умови для якісного обслуговування осіб з інвалідністю, існує індивідуальний підхід щодо надання їм допомоги під час пошуку роботи та працевлаштування.

На комп’ютері вільного доступу для безробітних, запрошеним було продемонстровано можливості електронних сервісів Державної служби зайнятості.
Саме такі зустрічі сприяють тому, щоб ці люди відчули себе повноцінними, професійними працівниками, незалежними, впевненими і забезпеченими .


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39