Він завжди хотів єдності. Мама Любов Буз - про загиблого на війні сина Сергія

09 Березня 2017, 12:50
3403

Він завжди хотів єдності. Єдності в усьому: у вірі в Бога, в дружбі, в країні, єдності людей. Він пішов воювати на схід, бо вірив у свої переконання, вірив, що зможе хоч щось, але змінити на краще.

Та нещодавно його не стало, нашого люблячого сина, брата Сергія Мокренка. Він загинув у бою там, на сході, бо він не міг покинути друзів і сидіти вдома, коли його побратими гинули на війні. Він був найкращим для нас, хоч для інших він був звичайним хлопцем, яких – тисячі. Він умів любити нас, рідних, не боявся і ніколи не соромився цього казати нам. Він любив людей незалежно від їхніх поглядів чи віри. Він був вірним товаришем для своїх бойових побратимів, які віддячували йому тим же. Він багатьом довів, що здатен на справжні чоловічі вчинки, а не стояти осторонь і дивитися, як ворог нищить країну, як гинуть у боях друзі.

Але його не стало.

Дякуємо усім, хто допоміг нашій родині з організацією похорону, хто підтримав у скрутну хвилину і морально, і матеріально: Шацькій селищній раді, Шацькій районній державній адміністрації та районній раді, установам та організаціям району, однокласникам Сергія, вчителям і учням ЗОШ І-ІІІ ст. – гімназії смт Шацьк, сусідам та близьким, усім священикам храмів району Київського і Московського патріархатів, іншим релігійним громадам не лише Шацького, а й Любомльського району. Бо він хотів єдності…

Нехай земля тобі буде пухом, сину.

З вдячністю і повагою родина Бузів.

Коментарі
09 Березня 2017, 16:56
Царство небесне!! Дай Бог, щоб все здійснилось ,за що поклав голову Сергійко!!!
09 Березня 2017, 21:59
Пройшов тиждень,як загинув Сергій, в мене невиходить з голови чому Шацьк і район і вся Україна взнає тільки після загибелі?Бо наше керівництво думає про себе.Був день Шацька Вони і невідзначили тоді ще живого,ненагородили.А роздавали призи і подарунки своїм родичам!А ВИ ще дякуєте всіх за організацію похорону! Міцного здоровя всій родині ,Вам зараз найваще, тримайтесь.
10 Березня 2017, 10:34
Прикро і боляче втачати гідних синів України. А ще більш прикро визнавати те, що виявляться люди розуміють всю значимість людини інколи тільки після того як втрачають. Та невже для того аби зрозуміли всю вагу подвигу треба померти? Чому кожен із нас не подякував Сергію за його самовіддачу і відвагу раніше? Чому ми починаємо думати тільки тоді, коли немає вже Героя, чому не допомагали сім'ї раніше? Залишився тільки біль втрати і відчуття жалю, бо не сказали, не подякували раніше, не допомогли.
10 Березня 2017, 13:37
Шановні представники влади різного рівня ! Забудьте на мить про своі привабливі дороговартісні пректи які приносять вам надприбутки ! І ви знову і знову претися до влади -- хоча вже показали себе . Зупиніться на місці Сергія міг бути ваш син - але не був.. і не буде .В нас є військовослужбовці яким потрібна ваша підтримка --. В нас є родини яким потрібна увага--.В нас є талановита молодь.І не тільки в самому селищі але й в селах...Подумайте про майбутнє ! Не робіть вигляду що ви нечуєте і небачите !..
10 Березня 2017, 14:48
Коли йдеться про участь дітей у війні проти московії, то можна вважати це питання закритим! "Золота молодь" (хоча, яка вона золота - одна їржа!) жирує, а справді достойні Сини України гинуть ні за що!
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024