Світязький сільський голова відзвітував перед громадою про свою роботу

06 Березня 2017, 15:00
2982

19 лютого в приміщенні ЗОШ І-ІІІ ст. с. Світязь відбу­лися сходи селян, на яких про­звітувався за виконану роботу сільський голова Микола Цвид. Такі ж сходи відбулися 23 лютого в селі Оме­ляне, а 24-го – в селі Підманове.

Одне з основних питань над вирішенням яких працює сільська рада декілька років, це каналізування села. Але самотужки цю проблему сільська рада вирішити не в змозі, бо для цього потрібні великі кошти, яких у сільської ради немає. Єдина надія – на державні кошти чи європейські проекти. Звітував Микола Цвид про роботу з вивозу сміття, роз­роб­лен­ня проектів ву­личного осві­тлення, капіталь­ного ре­монту комунальних до­ріг, при­йому-передачі в кому­нальну власність Світязької сільської ради комунального приміщен­ня колишнього інтернату, ре­монту дороги загального ко­рис­ту­ван­ня Шацьк – пансіо­нат «Шацькі озера» в межах села Світязь.

Разом із сільським головою про правову роботу на те­риторії сільської ради розповів дільничний офіцер поліції Лео­нід Костюк.

Після звіту сільського голови для жителів сіл була організована кон­церт­на програма на тему «Укра­їна понад усе», який підготувала директор СБК Світлана Про­копчук. В програмі свята – виступ тріо у складі Світлани Приступи, Світлани Прокоп­чук, Ліни Пана­сюк; вокальної групи у складі Надії Цвид, Оксани Пилиповець, Тетя­ни Черняко­вої, Марії Терещук, Га­лини Цвид, Ва­лентини Сакура, Світлани Про­копчук. Пораду­вали своїм вис­тупом Світлана Чернякова, учні 5 класу з імпро­візацією на пісню «Несе Галя воду», учні 1 класу з уривком із казки «Солом’яний бичок» та спів Миколи Регещука, Галини Терещук і її чоловіка Ми­коли. Ве­дучими заходу були Вік­торія Ка­расюк та Ангеліна Ози­мок, уче­ниці 10 класу. Техніч­не оформ­лення – Олени Федун і Лариси Бобилевої. До концерту в с. Оме­­ляне долучились ама­то­ри театрального дійства Ірина Са­кура, Алла Киричук, Оля Ган­жа­ла, Галина Бегеза, Юрій Гера­симук, Валентина Сакура (сце­н­ка «Гарний зять» і уривок з п’єси «За двома зайцями»).

Хвилиною мовчання вшану­вали Героїв Небесної Сотні, бій­ців, які загинули за клаптик укра­їнської землі на Донбасі.

Микола Цвид подякував за приємний вечір на­пов­нений сло­вом, піснею і каз­кою. Побажав всім людям міц­ного здоров’я, миру і спокою в кожнім домі, в роботі – досяг­нень та успіхів і, головне, мир­но­го неба над Україною.


 

Галина ЦВИД.

 

Коментарі
06 Березня 2017, 17:34
Дивно .Чому ні я ні моі сусіди нічого про звітні збори голови незнаємо . Про що він звітував ! Опис артистів займає більше місця ніж інформація звіту Цвида !!! ЛЮДИ ЧЕКАЮТЬ СЕРЙОЗНОГО ЗВІТУ .ЯКІ КОНЦЕРТИ --- .ДЛЯ ЦЬОГО Є ІНШИЙ ЧАС І ІНШЕ МІСЦЕ.
06 Березня 2017, 17:44
хто ця Галина Цвид ? ТО жінка за нього підписується . ну він у вас і ПЕРЕЦЬ.!.
06 Березня 2017, 22:59
Згідний з першим коментарем,все засекречено,не звіт,а ціле кіно на три серії...
07 Березня 2017, 00:37
Про концерт, я думаю, не випадково стільки написали. Адже в попередньому своєму інтерв'ю голова сказав, що в клубі нічого не проводять, той опалювати його нема потреби. От дівчата й доказали, що вони роблять.
07 Березня 2017, 00:54
А ОГОЛОШЕННЯ ХТО БАЧИВ ЯКЩО БАЧИЛИ ТО НАПИШІТЬ І ЧИ БУВ НА ЗВІТІ ГОЛОВА РДА , ГОЛОВА РАЙОННОЇ РАДИ ЩО ВОНИ КАЗАЛИ?
07 Березня 2017, 10:57
Артисти є . Цвмд є . А де самі селяни ? Які питання піднімали ? Що просили ? СВІТЯЗЦІ хотяби там були .... Підманевці....Омелянівці..? Словом все зрозуміло =черговий РОЗВОД .....! ну ви й даєте!.......
08 Березня 2017, 17:11
ВОНИ ПРОСТО СТІСНЯЮТЬСЯ
09 Березня 2017, 23:00
ви у чинуш позабирайте землю
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром