В Шацькому районі заборонили відвідувати кладовища у Провідну неділю

24 Квітня 2020, 17:30
В Шацькому районі заборонили відвідувати кладовища у Провідну неділю 5146
В Шацькому районі заборонили відвідувати кладовища у Провідну неділю

Шацьке відділення поліції звертається до жителів району та гостей краю дотримуватись встановлених обмежень та не відвідувати кладовищ у Провідну неділю.

Про це йдеться на сторінці шацьких правоохоронців у фейсбуці.

Відповідно до рішення та протоколів органів державної влади та місцевого самоврядування щодо недопущення погіршення епідемічної ситуації в Шацькому районі під час проведення поминальних днів прийнято рішення про заборону відвідування громадянами кладовищ, місць окремих поховань у традиційні після пасхальні (післявеликодні) поминальні дні на період до 12 травня.

Винятком є здійснення поховань померлих, за умови проведення ритуальних обрядів з участю не більше 10 осіб та забезпечення відстані між присутніми не менше ніж 1,5 м.

Читайте також: У жительки Шацького району підтвердили коронавірусну інфекцію

У МОЗ назвали терміни можливого спалаху коронавірусу в Україні після Великодня

Тому Шацьке відділення поліції звертається до жителів району та гостей краю дотримуватись встановлених обмежень, не відвідувати кладовищ, а в разі здійснення поховань рідних та близьких дотримуватись заходів особистого захисту, використовуючи захисні маски та рукавички, не перевищувати під час проведення обрядів встановленої кількості учасників більше 10 осіб, а також дотримуватись відстані між учасниками не менше 1,5 м.

Вказані обмеження встановлені для уникнення збільшення кількості захворювань на коронавірусну хворобу, тому закликаємо громадян з відповідальністю віднестись до заборон та залишатися вдома.

Читайте також: Керівник району просить шачан залишатися вдома у Провідну неділю

Читайте також: Волинян закликають не йти на кладовища на Проводи

Коментарі
25 Квітня 2020, 17:54
Маразм крєпчал! Як можна заразитися від глибоко закопаного родича? У супер маркеті упаковки за день 1000 разів мацають і не страшно?
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром