Тиждень зарубіжної літератури відбувся у Пульмівській школі

05 Березня 2017, 10:00
3036

«Література -- це храм, куди можна ввійти лише з чистою совістю і благородними намірами» -- саме цими словами Фрідріха Шиллера розпочався тиждень зарубіжної літератури у ЗОШ I-III ст. с. Пульмо.

На лінійці вчителі зарубіжної літератури ознайомили учнів з планом проведення тижня, представили журі та учнівську виставку ілюстрацій до творів зарубіжної літератури. У вівторок учні школи потрапили на бал героїв зарубіжної літератури, де зустрілися з улюбленою Попелюшкою, непосидючою Маленькою Розбійницею, чарівною Білосніжкою, Бабою Ягою, вигадником Томом Сойєром, любителькою пригод Алісою, мрійливою Ассоль, Робінзоном Крузо, Ровеною, Маленьким Принцом та іншими героями.

Відбувся цього тижня конкурс читців поезії зарубіжних авторів та власних творів. Перемогу у середній віковій категорії здобули Анастасія Кот - І місце, Оксана Саган - ІІ, Катерина Куран - ІІІ. У старшій віковій категорії місця розділили так: І - Дана Базилюк, ІІ - Марія Положевець, ІІІ - Марія Черевко.

 Зачарувала присутніх у залі власними поезіями про матусю, Україну, рідний пульмівський куточок учениця 7 класу Марія Саган. Свої знання із зарубіжної літератури показали учні 9 класу. Команди «Соняшник» та «Колосок» впевнено долали сходинки до перемоги. Сильнішою виявилась команда «Соняшник» (командир Дана Базилюк).

Закінчився літературний тиждень вечором під назвою «…Любов, що водить сонце і світила…». Цими словами великий Данте завершив свою безсмертну «Божественну комедію», - пише Лідія Кот, вчитель зарубіжної літератури школи. 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024