Чому в школі села Самійличі не встигли зробити туалети - розповіла директор

03 Березня 2017, 10:05
2712
Про справи в освітянській галузі Шацького району інформував на засіданні постійних комісій районної радипитань охорони здоров’я, культури, освіти, духовності, соціального захисту населення, туризму, фізичної культури та спорту, та комісії з питань промисловості, будівництва, транспорту, зв’язку, торгівлі, побутового обслуговування населення та розвитку об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селища району Анатолій Пех, начальник відділу освіти, молоді та спорту.
Про це йдеться на сайті Шацької районної ради.
Ось вже довгий час болючою проблемою залишається обладнання санвузлів в школах. Олександр Лончук, директор Прип’ятської ЗОШ заявив, що все тому, що були проблеми з поставками матеріалів. На що начальник відділу освіти заперечив, адже матеріали закуповувалися централізовано, а де тепер вони… 
Валентина Положевець, директор Самійличівської ЗОШ, розповіла, що немає кому проводити ремонтні роботи.
 
В моїй школі є 17 батьків-чоловіків, які можуть проводити будівельні роботи. З них, 2 офіційно працюють, тобто не мають часу, 8 – їздять постійно на заробітки, а коли приїжджають на тиждень, то займаються домашньою роботою, 4 також постійно їздять до Польщі. Немає кому, я вже просила свого тата. Вже й прошу вчителів, але хто з них вміє класти плитку чи робити проводку? - розповіла директор.
       
Попри труднощі директори шкіл пообіцяли до наступної сесії районної ради, яка відбудеться у квітні, санвузли зроблять. Про зроблену роботу прозвітують на засіданні відповідної комісії.
Також запропоновано створити тимчасову комісію, яка із фахівцями перевірить доцільність використання комунального майна, зокрема, це стосується шкіл. Така комісія потрібна і для вивчення ситуації з опаленням (це стосується недотримання теплового режиму в школі с. Прип’ять), а також  доцільність використання коштів при будівництві їдальні в школі с. Світязькі Смоляри.
       Голова районної ради Сергій Карпук озвучив звернення вчителів школи Світязьких Смолярів, які просять організувати навчальний процес таким чином, щоб учителям було зручно з доїздом. Начальник відділу освіти повідомив, що зараз співпрацюють з педколективом, аби врегулювати непорозуміння.
Коментарі
03 Березня 2017, 12:20
ШАНОВНІ КОЛЕГИ ДИРЕКТОРИ ВИ ВІДПОВІДАЄТЕ НА НАВЧАЛЬНО ВИХОВНИЙ ПРОЦЕС А БУДІВНИЦТВО ПРОВОДКА ЦЕ ПРОБЛЕМИ ВІДДІЛУ ОСВІТИ І ЯКЩО НАЧАЛЬНИК ЧУДАК ТО ВИ ВСТАВАЙТЕ НА КОМІСІЇ ЧИ СЕСІЇ І КАЖІТЬ ПРЯМО ЩО ЦЕ ВІН ВСЕ ЗАВАЛИВ І НЕ БЕРІТЬ НА СЕБЕ ЛИШНЬОГО БО ТАК МОЖНА І ПРОБЛЕМИ МАТИ А РАЙОННА РАДА ЯКА Є ВЛАСНИКОМ МАЙНА МАЄ ВІДПОВІСТИ ЗА ВСЕ
03 Березня 2017, 12:57
написано правильно але питають з директора і директор звітується перед районом
03 Березня 2017, 12:59
БО в тому районі позбирали начальників які не знають за що вони відповідають і роблять такі заслуховування і красуються на публіку а роботи то нема
03 Березня 2017, 13:01
де тут правда ніхто не знає і туалети потрібні і гроші пропали і справа не зрушила з місця
04 Березня 2017, 13:21
А ДЕ ПРОПАВ ПЕРЕДОВИЙ СТАРОСТА КУСЬКО ОС МОЖЕ ТЕПЛО У ШКОЛІ ЙОГО ВЖЕ І НЕ ЦІКАВИТЬ ЯК І ТУАЛЕТ ДЛЯ ДІТЕЙ?
04 Березня 2017, 17:18
в основному на польщі наш староста
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024