Обласна влада та підприємці подбали про продуктові набори для нужденних Шацького району

18 Квітня 2020, 10:34
2933

Напередодні Великодніх свят для найбільш вразливих верств населення працівники Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Шацького району роздали продуктові набори товарів першої необхідності.

Така допомога надана в рамках співпраці Волинської обласної ради, Волинської обласної державної адміністрації та соціально відповідального бізнесу, повідомляє Шацька районна рада.

13-16 квітня для Шацького району передали 450 продуктових наборів, сформованих та наданих мережею супермаркетів АТБ, 127 - надали в компанії «Nestle Україна» та 123 набори передали з Шацького молокозаводу. Долучився й шацький підприємець Василь Печук, котрий забезпечив безоплатну доставку продуктів з Луцька.

Отримали їх жителі Шацького району, котрі в час запровадження карантинних заходів у зв’язку з поширенням хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, опинилися в складних життєвих обставинах. Це одинокі особи, старше 73 років, особи з інвалідністю, сім'ї, що потребують допомоги.

До складу продуктового набору входять продукти і товари першої необхідності: крупи, макарони, цукор, сіль, рослинне масло, печиво, чай та інше.
Частина продуктових наборів уже доставлені для одиноких осіб, інші будуть доставлені протягом найближчого часу.

Сергій Карпук, голова Шацької районної ради, відзначив, що роботу було належно зорганізовано Територіальним центром.

«Дуже приємно, що є соціально відповідальні бізнесмени є і в Шацькому районі. Велика вдячність всім, хто в скрутний час надає допомогу тим, хто її потребує. Звертаємося до сільських голів, аби тримали на контролі питання забезпечення продуктами осіб, які проживають одні та перебувають зоні ризику зараження коронавірусом», – повідомив голова районної ради.

Читайте також: Шацький молокозавод подарував одиноким пенсіонерам великодні гостинці

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024