Депутат Шацької об’єднаної громади взяла участь в навчальному семінарі

02 Березня 2017, 11:45
1395

У Луцьку 28 лютого відбувся навчальний семінар для представників обєднаних територіальних громад для координації дій ОВВ та ОМС з питань соціального захисту дітей і запобігання дитячій бездоглядності та вчиненню ними правопорушень.

Про це повідомляє Центр розвитку місцевого самоврядування на сайті Волинської облдержадміністрації

Захід відбувся з ініціативи Волинського відокремленого підрозділу установи «Центр розвитку місцевого самоврядування» та  за підтримки Волинської обласної державної адміністрації. У Навчальному семінарі також взяла участь Людмила Єрофєєва, депутат Шацької обєднаної територіальної громади, начальник відділу у справах дітей Шацької райдержадміністрації.

Для участі у семінарі до Луцька прибули представники ОТГ, відповідальні за напрямок налагодження роботи служби у справах дітей та представники районних держадміністрацій.

Директор Волинського відокремленого підрозділу установи «Центр розвитку місцевого самоврядування» Анатолій Пархом’юк ознайомив присутніх із основами реформ децентралізації та необхідністю для ОТГ приймати самостійні рішення в напрямку соціального захисту дітей.

Начальник служби у справах дітей Волинської обласної державної адміністрації Алла Онищук розповіла учасникам про організацію роботи із захисту прав дітей в умовах створення ОТГ та захист їх майнових та житлових прав. А також пояснила алгоритм співпраці між органами місцевого самоврядування та правоохоронними органами з питань безпеки дітей.

По завершенні семінару учасники мали можливість поспілкуватися з експертами та отримати ґрунтовні відповіді.

 

Коментарі
07 Березня 2017, 23:36
це ж регіоналка і тут свою морду всунула
20 Березня 2017, 14:01
вона мені така протівна
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром