Фахівців Шацької ОТГ консультували, як зменшити витрати бюджету в умовах карантину

14 Квітня 2020, 16:20
Фахівців Шацької ОТГ консультували, як зменшити витрати бюджету в умовах карантину 1602
Фахівців Шацької ОТГ консультували, як зменшити витрати бюджету в умовах карантину

Нещодавно відбулася консультація в режимі відеоконференції у Skype представників Волинського регіонального офісу Програми «U-LEAD з Європою» для Шацької селищної ради з фінансових та юридичних питань.

Участь у консультації узяли Анатолій Матвіюк, радник (муніципальні фінанси та управління) РО у Волинській області, Андрій Погорілий, радник(децентралізація та місцеве самоврядування) РО у Волинській області, а також керівник відділу фінансів та бухобліку, секретар ради Людмила Цевух, спеціаліст з правової роботи Шацької ОТГ, повідомляє Волинський регіональний офіс Програми «U-LEAD з Європою».

Обговорили стан виконання бюджету, заходи з контролю витрат, організацію роботи бюджетних установ, план заходів щодо зменшення наслідків зниження економічної активності, кадрові питання та їх вирішення у час карантину, внесення змін до Держбюджету та вплив на бюджет ОТГ.

Результати консультації – оцінено стан виконання бюджету, залежність від різних видів податків та зменшення втрат, обговорено та узгоджено заходи з контролю витрат. Для прогнозування стану надходження доходів у бюджет запропоновано контактувати з основними платниками. Обговорено заходи щодо подолання пандемії коронавірусу та допомоги вразливим групам населення, надано консультацію щодо впливу можливих змін у Держбюджеті на бюджети ОТГ, надано консультації щодо оплати праці, відпусток та організації роботи на час карантину, надано консультації щодо проведення засідань комісій та сесій у час карантину дистанційно або з дотриманням вимог протиепідемічних заходів.

Коментарі
15 Квітня 2020, 01:10
взяв гроші за консультацію як зменшити витрати в умовах карантину))))))) ви мені нагадуєте коли у фейсбук реклама вискакує як заробити 100 тис в день тільки потрібно за лекцію заплатити 1000 грн ....
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024