Коли пенсіонери отримають обіцяну тисячу доплати

14 Квітня 2020, 11:00
Коли пенсіонери отримають обіцяну тисячу доплати 3798
Коли пенсіонери отримають обіцяну тисячу доплати

Нардепи схвалили зміни до бюджету на 2020 рік. Відтак з'явилися гроші для нарахування додаткової тисячі тим пенсіонерам, які отримують виплату меншу за 5 тисяч гривень.

Про це повідомили у Міністерстві соціальної політики. 

Після набрання чинності змін до держбюджету потрібно близько 5 днів для того, щоб розпочати виплати. Рішення парламенту дає можливість додатково спрямувати понад 10 мільярдів гривень для виплати одноразової допомоги у розмірі 1000 гривень більш ніж 10,6 мільйонів людей.

У Мінсоцполітики запевнили, що найближчими днями розпочнуться ініційовані Президентом України виплати одноразової грошової допомоги у розмірі тисяча гривень пенсіонерам та іншим незахищеним верствам населення.

Одноразову допомогу в сумі 1 тисяча гривень отримають пенсіонери, розмір пенсійної виплати яких менше 5 тисяч гривень, та громадяни, які одержують державну соціальну допомогу у зв’язку з інвалідністю та за віком замість пенсії.

Пенсіонерам, які отримують пенсії на банківські картки, одноразову допомогу в розмірі 1 тисячі гривень буде зараховано автоматично, а тим, хто отримує пенсію через Укрпошту, гроші принесе листоноша.

Читайте також: Жителі Шацького району у минулому році отримали менше субсидій

Із вчителями-пенсіонерами розірвуть безстрокові договори

Коментарі
14 Квітня 2020, 17:02
Русский...
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром