У Шацькому коледжі запустили ресурс дистанційного навчання Zoom

14 Квітня 2020, 11:32
3661

Викладачі Шацького фахового лісового коледжу ось уже місяць активно та продуктивно проводять онлайн-заняття зі студентами, що дає можливість рухатися вперед і надалі вчасно завершити 2019-2020 навчальний рік.

Для цього у навчальному закладі  запустили ресурс дистанційного навчання Zoom, йдеться на сторінці коледжу у фейсбуці.

Діяльність дистанційного навчання передбачає організацію навчального процесу з використанням дистанційних освітніх технологій та трансляцію в режимі відеоконференції.

Читайте також: Пишуть картини, мандрують, наводять лад у домі: чим займаються жителі Шацького району під час карантину

Для забезпечення повноцінного освітнього процесу викладачами коледжу створені віртуальні аудиторії з усіх навчальних дисциплін. У віртуальних аудиторіях студенти можуть знайти всю необхідну інформацію у вигляді конспекту лекцій, дидактичних матеріалів, онлайн-тестів, посилань на додаткові Інтернет-ресурси.

Станом на 13 квітня відеоконференції навчальних занять, які створюються щодня згідно з розкладом? відвідують більше 90% студентів коледжу. Відсоток відвідування навчальних занять дистанційно пов'язаний з тим, що є студенти, які не мають технічної можливості здійснювати дистанційне навчання. Такі студенти опрацьовують навчальний матеріал самостійно за посиланням «навчальна хмара».

1

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром