Голова Шацької райдержадміністрації слухав про проблеми людей села Пульмо

27 Лютого 2017, 16:30
2956

24 лютого голова Шацької районної державної адміністрації Василь Голядинець здійснив виїзний прийом громадян у селі Пульмо.

Про це повідомляється на сайті Шацької районної держадміністрації.

Спільно з очільником району прийом громадян проводили начальник відділу Держгеокадастру в Шацькому районі Віталій Юрчук та начальник відділу регіонального розвитку та ЖКГ райдержадміністрації Ольга Романська
Жителі громади виявили зацікавленість та небайдужість до проблем як особистих, так і загально-громадських. Зокрема, під час прийому громадян порушувалися питання щодо надання земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства. Разом із сільським головою Русланом Кушніром обговорено ряд питань щодо проекту землеустрою. 
На всі порушені питання мешканці громади отримали вичерпні відповіді та рекомендації, яким чином вирішити питання. Питання, що потребують детальнішого вивчення, голова райдержадміністрації взяв під особистий контроль та дав доручення відповідним підрозділам вирішити їх по суті.
По закінченню прийому громадян представники району відвідали заклади, що знаходяться на території Пульмівської сільської ради.

Зокрема побували в місцевій школі, в якій навчається 170 учнів. Під час огляду директор навчального закладу Валентина Куран порушила питання щодо завершення заміни старих вікон на пластикові, що дало б можливість зменшити тепловтрату в закладі, та інші питання, які стосувалися навчально-виховного процесу в школі.
Також представники влади відвідали дошкільний навчальний заклад, сільський будинок культури та лікарську амбулаторію. Лікар Володимир Дубаніч представив працівників медичного закладу та зазначив, що в цьому році планується провести поточний ремонт амбулаторії.

1

1

1

1

1

1

 

Коментарі
28 Лютого 2017, 10:58
ЗА ЦЕ ДЕРЖАВА ЙОМУ ПЛАТИТЬ 12000ГРИВЕНЬ НА МІСЯЦЬ
28 Лютого 2017, 23:30
Вулиці відкривають...а от світла провести то ніхто не думає
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024