Право на відповідь: Федір Заяць надав докази, що він є директором ТОВ «Шацьке мисливське господарство»

27 Лютого 2017, 10:10
2701

На адресу ТОВ «Агенція медіа-технологій «СІД-ІНФОРМ», яка є власником платформи Район.in.ua, надійшов лист від Федора Заяця з вимогою спростувати раніше опубліковану інформацію, що стосується його особи.

Крім того, Федір Заяць вимагає зняти новину «Відстріл диких кабанів на території Поліського лісництва проводився законно». Федір Заяць також надав документи, які засвідчують, що він є директором ТОВ «Шацьке мисливське господарство».

Редакція видання Район.Шацьк публікує позицію Федора Заяця, адже чинне законодавство гарантує кожному право на відповідь і це цілком відповідає редакційній політиці мережі Район.in.ua.

Також додамо, що співробітники мережі Район.in.ua не задовольняють будь-які і будь-чиї політичні, етичні, релігійні або фінансові інтереси. Наші публікації створюються на засадах неупередженості, відкритості й відвертості.

Для нас немає табуйованих осіб, згадки про яких ми уникаємо або не беремо у них коментарів. Усі політики, представники бізнесу та громадські діячі є рівними для нас.

Особам і установам, звинуваченим у зловживаннях чи некомпетентності або ж підданим у публікації суворій критиці, має бути надане право і можливість дати відповідь на звинувачення або критику.

Безсторонність – це одна з основних цінностей, яка поширюється на всі публікації та підрозділи мережі Район.in.ua. Ми об’єктивно та неупереджено висвітлюємо спірні теми у новинах та статтях, де обговорюються проблеми державної політики, політичні або трудові конфлікти. При повідомленні новин про трудові або політичні конфлікти ми протягом усього конфлікту приділяємо однакову увагу позиціям і поглядам конфліктуючих сторін.

Федір Заяць у свому листі зробив зауваження, що у новині «Відстріл диких кабанів на території Поліського лісництва проводився законно» не було додано скан-копії листа з підписами осіб, які надали виданню інформацію. На це можемо сказати, що редакція залишає за собою право обирати форму і метод публікації інформації, а за потреби може зберігати у таємниці і джерело інформації. Це право для ЗМІ гарантує чинне законодавство. Однак причиною відсутності у публікації скан-копії документів стали технічні проблеми. Оскільки виник сумнів у достовірності джерела інформації і наявності самого листа у редакції, публікація «Відстріл диких кабанів на території Поліського лісництва проводився законно» станом на 15.02.2017 року є оновлена і проілюстрована відповідним документом.

Щодо ситуації, яка склалася на ТОВ «Шацьке мисливське господарство», нам відомо, що триває судовий процес за участі осіб, які фігурують у публікаціях видання Район.Шацьк. Тому виконати вимогу видалити  публікацію «Відстріл диких кабанів на території Поліського лісництва проводився законно» наразі неможливо, адже тоді буде порушена редакційна політика безсторонності і конституційне право кожного громадянина вільно висловлювати свою точку зору.

Додаємо копію листа Федора Заяця.


 

 


 

 

Коментарі
28 Лютого 2017, 01:07
Знов цей циркач яка там в нього честь та гідність?)))
28 Лютого 2017, 01:34
Не брешіть. У вас є табуйована особа по якій коментарі "хороші" видаляєте.
28 Лютого 2017, 10:50
ЕХ ВУХАТИЙ ВУХАТИЙ КОЛИ ТИ ВЖЕ НАЇСИШСЯ?
28 Лютого 2017, 13:04
заяць не директор а я директор
28 Лютого 2017, 22:36
До твого імені не хватає ще дві букви Х, Й.
01 Березня 2017, 15:26
Да!!!! От Наум падло таки віджав в Зайця господарство!!! І докази є!!!!!<br/>Ха-ха-ха!!!!!
01 Березня 2017, 15:46
А де члєни мусора? Шо більше нікого не принизили? Яких добрих людей обідили! Та вони мусором були є мусор і будут мусором!
01 Березня 2017, 15:53
Шо вони хочуть? Лісхоз з Науом хочуть забрати моє хазяйство!!!!! Ше і гідність мою осрамили!!! Я Заїць! Я директор! Шо хапнув то те моє!!!! І мусорки мої члєни!!!ганьба!!!!!!!
01 Березня 2017, 18:03
Дурня думки тішить. ....Науму бачити господарство як своє вухо.
01 Березня 2017, 23:59
ТИ спочатку граматику поправ. Так тупу команду Куськів -Наумів і видно. Хазяйство, хоч і слабеньке у вас в штанях, а заїць в лісі. Науом, може це нове поганяло. ????
02 Березня 2017, 13:07
ЩОСЬ ПРО ЖМУРКА ЗАБУЛИ ТОГО КОМУНЯКУ ПРИХОВАНОГО
02 Березня 2017, 22:41
А жмурко причому? Косяк жеш зайця і братії, вони ж не можуть поділити два рублі. Так отож
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024