Дороги Шацького району після зими. #Cвітязь

26 Лютого 2017, 21:35
1954

Кінець зими, танення снігу і підвищення температури повітря красномовно продемонстрували стан доріг Шацького району.

Нагадаємо, вулицею Лугова, що в селищі Шацьк, в останні дні зими не пройти, не проїхати. Тримаючись за паркан, діти йдуть до школи, дорослі так само - на роботу і по справах.

Плачевна ситуація і на центральних дорогах районного центру, на яких разом із снігом зійшов асфальт.

Читачі інтернет-видання Район.Шацьк у коментарях пишуть, що в жахливому стані знаходяться дороги по вулиці Волі в районному центрі - «По вулиці Волі не пройти, не проїхати, хіба що танком їхати»; по вулиці 8 Березня«Вулиця 8-го Березня така, що діти не можуть дійти до дитсадка навіть пішки, не кажучи про авто, треба обходити в кругову. Стидно за Шацьк, стидно...». 

Зі слів коментаторів, у Шацьку «на селі»  взагалі катастрофічна ситуація: «ПОЇДЬТЕ НА СЕЛО _ ТАМ УСІ ТАКІ ВУЛИЦІ ДЕСЯТИЛІТТЯМИ, Причому часто і не чистяться від снігу, не грейдеруються».

Ми просили наших читачів надсилати фото проблемних доріг Шацька і району - аби допомогти відповідним службам визначитися з об'ємом дорожніх робіт та першочерговістю їх виконання. І сьогодні, 26 лютого, отримали світлини зі Світязя, на яких провулок Молодіжний та вулиця Молодіжна. Без коментарів.

Нагадуємо нашу електронну адресу: [email protected].

І чекаємо на ваші листи.


 

 

Коментарі
27 Лютого 2017, 20:47
дорога провулка-восьме чудо світу,шлях,яким можна дойти до перлини України-озера Світязь...
28 Лютого 2017, 12:46
&quot;аби допомогти відповідним службам визначитися з об'ємом дорожніх робіт та першочерговістю їх виконання&quot;<br/><br/>Ага. Бо стан доріг такий, що так звані відповідні служби не можуть доїхати, щоб самим визначитись...
28 Лютого 2017, 22:16
Шевроле с/р продати на аукціоні,гроші використати на ремонт дороги,а голова нехай попробуэ на велосипеді проїхатись такими дорогами,або пішки,як це роблять діти,коли йдуть до школи.
02 Березня 2017, 17:58
До таких доріг ми звикли а робити ніхто нічого набуде. Тож коштів нема.н<br/>Навіть ту саму дорого розрізняти. Бо солярки нема у наших дорожніків
02 Березня 2017, 17:59
Малий з школи приходить весь в грязі поки дійде додому по цих вулицях. Жах. Позов нашій владі
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром